Τετάρτη 1 Απριλίου 2015

Στον τελικό ο Λαβιλενί

000_par7178106

Λίγες μετά το παγκόσμιο πρωτάθλημα στο Πεκίνο και με την ελπίδα να έχει στεφθεί παγκόμιος πρωταθλητής, ο Ρενό Λαβιλενί ανακοίνωσε πως θα συμμετάσχει στον τελικό των ντάιαμοντ λιγκ στις Βρυξέλλες. Μαζί του και ο Κωστας Φιλιππίδης.
Ο Γάλλος παγκόσμιος ρέκορντμαν ο οποίος είναι ο κάτοχος και του ρεκόρ σταδίου στις Βρυξέλλες (5.96μ.) δε θα λείψει από τον τελευταίο αγώνα της σειράς που θα διεξαχθεί στις 11 Σεπτεμβρίου. Ο Air Lavillenie θα έχει αντίπαλο και στις Βρυξέλλες τον Κώστα Φιλιππίδη ο οποίος δήλωσε στο Sportsfeedότι φέτος θα αγωνιστεί σε όλα τα μίτινγκ της σειράς ντάιαμοντ λιγκ (σε όσα υπάρχει το αγώνισμα το επί κοντώ).
Η μονομαχία των δύο έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς ο Έλληνας πρωταθλητής είναι ο μοναδικός που έχει κερδίσει τον Λαβιλενί, στους τελευταίους 35 αγώνες που έχει δώσει ο Γάλλος.
Στις Βρυξέλλες παρούσα θα είναι και η Σάλι Πίρσον στο αγώνισμα των 100μ. εμποδίων. Η Αυστραλή θέλει να πάρει τη ρεβάνς για την ήττα της το 2013 στο ίδιο μίτινγκ, ενώ το 2011 λίγο πριν τον τερματισμό και ενώ ήταν πρώτη, σκόνταψε στο τελευταίο εμπόδιο και έπεσε. Φέτος ελπίζει να μην τριτώσει το κακό, να τα καταφέρει και εκτός των άλλων να πάρει και το ρεκόρ αγώνα από τη Βουλγάρα Γιορντάνκα Ντόνκοβα me 12.42 το οποίο αντέχει από το 1986…
Πηγή: sportsfeed.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου