Τρίτη 14 Μαΐου 2019


alfavita.gr
Υποψήφιοι ΤΕΦΑΑ: Πότε θα γίνουν αγωνίσματα και υγειονομική εξέταση








Για 39η χρονιά η Έδεσσα θα κληθεί να φιλοξενήσει μια σπουδαία διοργάνωση και μαζί κορυφαίους Έλληνες αθλητές και αθλήτριες.


Την Παρασκευή 24 Μαΐου θα γίνουν στη Θεσσαλονίκη οι αγώνες ημιαντοχής και αντοχής "Αλεξάνδρειοι Δρόμοι 2019".


Πολύ καλή παρουσία πραγματοποίησε η Κωνσταντίνα Ρωμαίου στους περιφερειακούς αγώνες B12, όπου "προσγειώθηκε" στα 13,33 μ. (-0,2), επίδοση καλύτερη από το όριο συμμετοχής στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23. 


Για 7η χρονιά φέτος η πόλη της Καστοριάς φιλοξένησε με επιτυχία τη διοργάνωση Run Greece. Από νωρίς το πρωί οι δρόμοι της πόλεις γέμισαν με χιλιάδες δρομείς που επιχείρησαν και φέτος να πάρουν μέρος σε μία από τις αποστάσεις, τον ημιμαραθώνιο, τα 10χλμ. και τα 5χλμ. 



 


Νωρίς το πρωί ξεκίνησε η αγωνιστική δράση στη Νάξο εκεί όπου ολοκληρώνεται σήμερα ο 9ος όμιλος του διασυλλογικού πρωταθλήματος Ανδρών/Γυναικών.



 


 Έναν ακόμη καλό αγώνα πρόσθεσε στο ενεργητικό της η Σταματία Σκαρβέλη, που επικράτησε στη σφυροβολία στους περιφερειακούς κολεγιακούς αγώνες που έγιναν στο Φάγιατβιλ.



 


Ο Μίλτος Τεντόγλου ξεκίνησε τη θερινή περίοδο εξίσου εντυπωσιακά με τον τρόπο που έκλεισε την χειμερινή.


 


Συνεπής αποδείχθηκε για μία ακόμη φορά η Βούλα Παπαχρήστου, που κράτησε την υπόσχεση της και κατάφερε από νωρίς στη σεζόν να πετύχει μια σπουδαία επίδοση στο μήκος.



 


Την πρώτη της εμφάνιση από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Βερολίνου, εκεί όπου κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στα 400 μ. έκανε σήμερα η Μαρία Μπελιμπασάκη (Πανναξιακός).


segas.gr 





 
sportsfeed.gr
Ο νέος αθλητής που πρωταγωνίστησε περισσότερο στους τίτλους των…
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου