Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2019


Η Σταματία Σκαρβέλη κατάφερε να πετύχει την βολή που έψαχνε εδώ και καιρό και να "βγάλει" εισιτήριο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ντόχα.

Πολύ καλό ξεκίνημα για την Εθνική μας ομάδα στους Βαλκανικούς ανδρών και γυναικών που γίνονται στο Πράβετς της Βουλγαρίας.

Δεν θα μπορούσε να γίνει καλύτερη αρχή για την Εθνική Ομάδα Στίβου στους Βαλκανικούς Αγώνες που ξεκίνησαν σήμερα 2/9 στο Πράβετς της Βουλγαρίας και ολοκληρώνονται αύριο Τρίτη 3/9

Σε ένα από τα καλύτερα μίτινγκ, το γνωστό ISTAF στο Βερολίνο πήραν μέρος σήμερα ο Κώστας Φιλιππίδης και η Σπυριδούλα Καρύδη.

Αναχωρεί την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου στις 20.50 με την πτήση A3 982 η αποστολή για τους Βαλκανικούς Αγώνες ανδρών και γυναικών.

Από την πρώτη προσπάθεια κρίθηκε το διαμάντι στο άλμα σε μήκος στον πρώτο τελικό του IAAF Diamond League στη Ζυρίχη όπου μετείχε και ο Μίλτος Τεντόγλου ο οποίος πέτυχε


















                 






       

        ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Αν. Μακεδονίας-Θράκης                               Σέρρες  31 – 8– 2019               

                                                                                     Αριθ. Πρωτ: 171
                                                                                                    
                                                                  ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ
                                   3ου ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ  ΘΥΣΙΑΣ ΚΕΡΔΥΛΙΩΝ

  Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Αν. Μακεδονίας-Θράκης σύμφωνα με το καλεντάρι της , σε συνεργασία με τον Δήμο Αμφίπολης και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Νέων Κερδυλίων,  προκηρύσσει  τον 3ο αγώνα δρόμου θυσίας σε δημόσια οδό, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας με τους παρακάτω όρους:

 ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ:              ΚΥΡΙΑΚΗ  13 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019.

 ΑΦΕΤΗΡΙΑ -ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ: ΠΛΑΤΕΙΑ ΝΕΩΝ ΚΕΡΔΥΛΙΩΝ

 ΑΠΟΣΤΑΣΗ:  10.000μ .   


ΔΙΑΔΡΟΜΗ:  Εκκίνηση από την πλατεία Νέων Κερδυλίων έως το μνημείο Πεσόντων  (5ο χιλ.)και επιστροφή.
Χαρακτηριστικά διαδρομής και υψομετρικές διαφορές.
 Η διαδρομή είναι σε άσφαλτο . Στην αφετηρία η υψομετρική διαφορά είναι 10 μ στο 1ο χιλ. 44 μ, στο 2ο χιλ.  60 μ, στο 3ο χιλ. 136 μ. στο 4ο χιλ. 206 μ στο 5ο χιλ. 297              
                       
ΩΡΑ EKΚINΗΣΗΣ  10:00

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:  Έχουν οι αθλητές - τριες που ανήκουν στη δύναμη των σωματείων μελών του ΣΕΓΑΣ καθώς και βετεράνοι και ανεξάρτητοι αθλητές – τριες.

ΗΛΙΚΙΑ
Οι γεννηθέντες το έτος 2002 και μεγαλύτεροι. 

Παράλληλα  θα διεξαχθεί και αγώνας δρόμου 1000 μ. για μαθητές-τριες δημοτικών σχολείων  με αφετηρία  και τερματισμό την ίδια πλατεία   και ώρα εκκίνησης στις 11:15.
         
             ΕΠΑΘΛΑ:
  Στον πρώτο νικητή – τρια   θα απονεμηθεί κύπελλο, χρυσό μετάλλιο, δίπλωμα.
  Στον δεύτερο νικητή-τρια αργυρό μετάλλιο  & δίπλωμα.
  Στον τρίτο νικητή-τρια χάλκινο μετάλλιο & δίπλωμα και σε όσους τερματίσουν       αναμνηστικά  μετάλλια και διπλώματα.      

            ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ:

Οι συμμετέχοντες-δρομείς στη διοργάνωση γνωρίζουν και αντιλαμβάνονται πλήρως τους κινδύνους που εμπεριέχει η συμμετοχή τους στη διοργάνωση, όσον αφορά σε πιθανές επιπτώσεις στην υγεία τους.  Κάθε δρομέας συμμετέχει στη διοργάνωση με δική του βούληση και φέρει την πλήρη ευθύνη της συμμετοχής του όσον αφορά τη φυσική του κατάσταση και την ικανότητά του να συμμετάσχει.
Οι δρομείς  θα πρέπει να έχουν εξεταστεί από γιατρό πριν από τη συμμετοχή τους λόγω και της ιδιαιτερότητας του αγώνα. Δεν θα ζητηθούν ιατρικές βεβαιώσεις για κανέναν αθλητή/τρια, αφού όλοι οι συμμετέχοντες/σες αγωνίζονται με δική τους αποκλειστική ευθύνη.
 Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΑΝ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΘΡΑΚΗΣ και η Οργανωτική Επιτροπή του αγώνα δεν φέρουν καμία ευθύνη σε περίπτωση τραυματισμού, ή άλλου είδους επίπτωσης που μπορεί να υποστεί συμμετέχοντας στη διοργάνωση. Οι δρομείς μετέχουν  με δική τους ευθύνη, έχοντας προβεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και έχοντας κάνει τον απαραίτητο καρδιολογικό έλεγχο πριν τους αγώνες.
   Οι αθλητές συλλόγων - μελών ΣΕΓΑΣ θα αγωνισθούν προσκομίζοντας το αθλητικό τους δελτίο και την κάρτα υγείας θεωρημένη όπως ο νόμος ορίζει και σύμφωνα με την 24/12/18 κοινή υπουργική απόφαση υπουργού υγείας και υφυπουργού αθλητισμού.
ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΔΡΟΜΕΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΙ  ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ -ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ (πιστοποίηση υγείας) συμπληρωμένο. Υπεύθυνες δηλώσεις θα υπάρχουν στην γραμματεία των αγώνων.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:  Οι δηλώσεις συμμετοχής - εγγραφές των αθλητών  τριών θα γίνονται ηλεκτρονικά στα e-mail  eassegas.anmth @gmail.com  & sersegas@gmail.com ή στο fax 2321050818 της ΕΑΣ μέχρι την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου και στον χώρο των αγώνων μία  ώρα   πριν την εκκίνηση του αγωνίσματός τους.
Για τους συμμετέχοντες δεν υπάρχει οικονομική επιβάρυνση

Οργανωτικός εκπρόσωπος ορίζεται το μέλος του Διοικητικού συμβουλίου του ΣΕΓΑΣ κ. Λιούμπας Ιωάννης       .  6974649160               

   Τεχνικός Υπεύθυνος ορίζεται ο Τεχνικός Σύμβουλος της ΕΑΣ  ΣΕΓΑΣ ΑΝ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
- ΘΡΑΚΗΣ  κ. Ζορμπάς Σταύρος τηλ: 6947600430 και ο αγώνας γίνεται σύμφωνα με τους  κανονισμούς Αγώνων Στίβου και Τεχνικών Διατάξεων του ΣΕΓΑΣ και της ΙAAF, έκδοσης 2018 -2019.
                               

            



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου