Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2020












Τρία όρια για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Γλασκώβης, ένα όριο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ντόχα, ένα όριο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ20 και δύο πανελλήνια ρεκόρ ήταν ο απολογισμός του 33ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος, που έγινε για όγδοη διαδοχική χρονιά στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στις 9-10 Φεβρουαρίου του 2019.


Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει ο πίνακας με τους αθλητές και αθλήτριες που έχουν κερδίσει δύο αγωνίσματα σε ένα ή περισσότερα πρωτάθλημα σε ατομικά αγωνίσματα.


Στη διάθεση αθλητών και προπονητών θα είναι την Πέμπτη (27/2) το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας για την τελευταία προπόνηση πριν το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα (28-29/2).


 


Είναι γεγονός πως η ακύρωση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος κλειστού ατόνησε το ενδιαφέρον αθλητών ανά την υφήλιο για τη χειμερινή δράση.


Παρούσα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου (28-29/2) θα είναι η Ελισάβετ Πεσιρίδου, αφού οι ενοχλήσεις στο πόδι στον αγώνα της Κωνσταντινούπολης δεν αποδείχθηκαν σοβαρές.



 


Παράλληλα με το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (28-29/2) θα διεξαχθούν δύο κούρσες 60 μ. με τη συμμετοχή αθλητών και αθλητριών της κατηγορίας Κ16.


 


Η γιορτή βράβευσης των κορυφαίων αθλητών και αθλητριών του 2019 θα γίνει το απόγευμα της Πέμπτης (27/2, 18.30) στο αμφιθέατρο της ΕΟΕ.


 


Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου είναι προ των πυλών και θα φιλοξενηθεί την Παρασκευή (28/2) και το Σάββατο (29/2) στο στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.


 


Ο 9ος Ημιμαραθώνιος Αθηνών θα διαξαχθεί στις 22 Μαρτίου με επίκεντρο των εκκινήσεων, τερματισμών και


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου