Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2023

LATEST

Η ΕΠΥΑ αποφάσισε οι αθλητές που μετείχαν σε τελικούς στους Ολυμπιακούς Αγώνες ν' αγωνιστούν απευθείας σε τελικούς στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

37ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα: Απευθείας στον τελικό Τεντόγλου, Καραλής και Κυριακοπούλου

Στους προκριματικούς του μήκους και του επί κοντώ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα δεν θα πάρουν μέρος οι Μίλτος Τεντόγλου, Εμμανουήλ Καραλής και Νικόλ Κυριακοπούλου.

Πολλοί αγώνες διεξάγονται σε όλο τον κόσμο, καθώς και διάφορα νέα που αφορούν τον Στίβο και σας παρουσιάζουμε τα σημαντικότερα γεγονότα.
 
 
 
 

Ειδήσεις από όλο τον κόσμο (17/2/2023)

Το Stivostime σας μεταφέρει τα κυριότερα αποτελέσματα από αγώνες στον στίβο στο εξωτερικό, αλλά και τις σημαντικότερες ειδήσεις.

Το Σάββατο αρχίζει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα με το πρωινό πρόγραμμα που περιλαμβάνει προκριματικός. Στις 09:00 είναι το τριπλούν Γυναικών.

37ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα: Το νέο πρόγραμμα των αγώνων!

Το πρώτο αγώνισμα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα είναι ο προκριματικός του τριπλούν γυναικών, όπου ξεχωρίζουν οι συμμετοχές των Καρύδη, Κορένεβα και Ράπτη.

Το Σαββατοκύριακο διεξάγεται στο ΣΕΦ το 37ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου. Ο ΣΕΓΑΣ δημοσιοποίησε τις λίστες συμμετοχών των αγώνων.

37ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα: Οι συμμετοχές στη διοργάνωση

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα μετέχουν πολλοί Έλληνες πρωταθλητές, ανάμεσά τους οι Τεντόγλου, Καραλής, Τσιάμης, Μέρλος, Κοτίτσας, Βασιλείου, Μαρινάκου, Πεσιρίδου, Κυριακοπούλου, Πόλακ και Καρύδη.

Η αγωνιστική δράση το Σαββατοκύριακο στις περισσότερες χώρες της Ευρώπης αφορά τη διεξαγωγή των εθνικών πρωταθλημάτων στον κλειστό στίβο.

Σε 32 χώρες της Ευρώπης διεξάγονται το Σαββατοκύριακο τα εθνικά πρωταθλήματα

Σε 32 χώρες της Ευρώπης θα γίνουν εθνικά πρωταθλήματα το Σαββατοκύριακο 18-19 Φεβρουαρίου, ανάμεσά τους και το ελληνικό στο ΣΕΦ.

Η Άννα Χολ ήταν εντυπωσιακή στο πένταθλο στο πρωτάθλημα ΗΠΑ συγκεντρώνοντας 5.004β, που είναι η δεύτερη καλύτερη επίδοση όλων των εποχών.

Η Άννα Χολ ρεκόρ ΗΠΑ και 2η όλων των εποχών στο πένταθλο

Η Άννα Χολ πλησίασε το παγκόσμιο ρεκόρ στο πένταθλο που κατέχει η Ουκρανή Νατάλια Ντομπρίνσκα με 5.013 βαθμούς.

Έχουμε μπει στη χειμερινή περίοδο και πολλοί Έλληνες αθλητές- τριες έχουν ξεκινήσει τους αγώνες τους μετέχοντας σε μίτινγκ στο εξωτερικό.

Το ημερολόγιο αγώνων των Ελλήνων αθλητών στο εξωτερικό- updated

Την Κυριακή είχαμε συμμετοχή τριών Ελλήνων αθλητών στο μίτινγκ στο Λουξεμβούργο και μιας στο τουρκικό πρωτάθλημα Κ20 στην Προύσα, ενώ η Εθνική ομάδα μετείχε στο Μεσογειακό Πρωτάθλημα Κ23 στη Βαλένθια.


Τρέχουσα Επικαιρότητα

37ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα: Νέο πρόγραμμα, αγωνίσματα χωρίς προκριματικό

 


 

31.3.023 – ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ – ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΠΡΟΣ

Τα Σωματεία – Μέλη της Ε.Α.Σ. ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΟΔΗΓΙΩΝ

Κύριε Πρόεδρε

Μετά την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Α.Σ. ΣΕΓΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ να προκηρύξει την Γενική Συνέλευση της Ε.Α.Σ. ΣΕΓΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ στις 31 ΜΑΡΤΙΟΥ 2023, ημέρα ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και ώρα 17:00, σας διευκρινίζουμε τις διαδικασίες που θα ακολουθηθούν σύμφωνα με τις διατάξεις του καταστατικού της Ένωσης και τον Ν. 2725/1999 όπως ισχύει, που έχουν σχέση με την εκπροσώπηση των Σωματείων στη Γενική Συνέλευση, το δικαίωμα ψήφου καθώς και με το νέο Ν. 4726/2020 με τον οποίο τροποποιήθηκαν οι σχετικές διατάξεις του Ν. 2725/1999 και ειδικότερα του άρθρου 14 του Ν. 2725/1999, όπως ισχύει αυτό μετά την αντικατάστασή του με το άρθρο 5 του Ν. 4726/2020 (ΦΕΚ 181/τΑ΄).

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου