Κυριακή 19 Μαρτίου 2023

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ               Θεσ/νίκη 18-03-202

ΣΤΙΒΟΥ Β. ΕΛΛΑΔΑΣ                                                                                          

Καυτατζόγλειο  Στάδιο

Τ.Κ   54636                                                                                               

e-mail: spstivouve@gmail.com                                                                                                                                                                                                      

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

-------------------------------

         Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη το Σάββατο 18/03/2023 η  Β΄ Εαρινή Αναπτυξιακή αθλητική συνάντηση στίβου μία διοργάνωση του Σ.Π.Σ.Β.Ε σε συνεργασία με την ΕΑΣ Σ.Ε.Γ.Α.Σ Θεσσαλονίκης και την ΕΑΣ Σ.Ε.Γ.Α.Σ Κεντρ. Μακεδονίας  και με τη συμμετοχή 450 αθλητών και αθλητριών.

     Το Δ. Σ του Σ.Π.Σ.Β.Ε ευχαριστεί όλους όσους βοήθησαν στην πραγματοποίηση της. Την Αντιπεριφερειάρχη Κεντρ. Μακεδονίας κ. Πατουλίδου Π. και τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού του Δήμου Αμπελοκήπων – Μενεμένης κ. Φουκίδη Απ.  Την υπεύθυνη του Γραφείου Αθλητισμού κ. Ρουσσέτη Μ. και τον παλιό πρωταθλητή  του στίβου κ. Ζαγόρα Γρ. για την προετοιμασία του σταδίου.

     Τον Τεχνικό Σύμβουλο της Ομοσπονδίας κ. Χρυσοστομίδη Χρ., τον Τεχνικό Σύμβουλο της ΕΑΣ Σ.Ε.Γ.Α.Σ Θεσσαλονίκης κ. Καισίδη Μ. , την διασωστική ομάδα  PROTECTA και ιδιαίτερα τον κ. Μακαβό Γ. και τους κριτές που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους.

    Τον Πρόεδρο της ΕΑΣ Σ.Ε.Γ.Α.Σ Θεσσαλονίκης κ. Τομπούλη Αν. και τον Πρόεδρο της ΕΑΣ Σ.Ε.Γ.Α.Σ Κεντρ. Μακεδονίας κ. Δημητριάδη Γ. Τέλος όλους τους συναδέλφους προπονητές και προπονήτριες για την μεγάλη ανταπόκριση.

   

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου