Κυριακή 1 Μαρτίου 2015

Εκτός ο Ράδερφορντ



Ο Γκρεγκ Ράδερφορντ αποφάσισε να αποσύρει τη συμμετοχή του από το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στην Πράγα.
Ο Βρετανός πρωταθλητής είχε δηλωθεί στην ομάδα και μετά την εμφάνισή του στο μίτινγκ στο Μπίρμιγχαμ με 8.17μ. ήταν από τα φαβορί για ένα μετάλλιο. Όμως τελικά επικράτησε η αρχική του απόφαση, πριν την περίοδο του κλειστού, που ήθελε να κάνει πέρασμα στον κλειστό για τον ανοιχτό. «Αν και λατρεύω να αγωνιστώ στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού, έπρεπε να αποφασίσω να αποσύρω τον εαυτό μου μετά από μακρά σκέψη. Το σώμα μου δεν έχει επανέλθει πλήρως από το γκραν πρι και με ένα απίστευτα σημαντικό καλοκαίρι να έρχεται σκοπεύω να τα δώσω όλα να κερδίσω στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στο Πεκίνο και αποφάσισα να επικεντρωθώ καθάρα στην καλοκαιρινή σεζόν», δήλωσε ο Ολυμπιονίκης στο Λονδίνο.
Ο Ράδερφορντ με 8.17μ. είχε τη δεύτερη καλύτερη φετινή επίδοση στον κόσμο και στην Ευρώπη. Με την απουσία του ανεβαίνει μια θέση στις λίστες συμμετοχών στην Πράγα και ο Έλληνας πρωταθλητής, ο λούης Τσάτουμας που με 8.05μ. είναι τώρα τέταρτος.
Μια ακόμη αλλαγή στη βρετανική ομάδα έγινε στα 4×400μ., όπου ο Άλεξ Μπόις αντικατέστησε τον Ρόρι Έβανς που είναι τραυματίας.

Πηγή: sportsfeed.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου