Κυριακή 24 Ιουνίου 2018

by

Article Preview



Το βαλκανικό πρωτάθλημα Ε/Ν διεξήχθη στην Κωνσταντινούπολη την Πέμπτη και Παρασκευή (είχε πάει κατά 2 ημέρες πιο πριν λόγω των εκλογών στην Τουρκία) με την ελληνική αποστολή να ειναι στον πίνακα μεταλλίων 2η μετά τη διοργανώτρια και με μόλις 1 χρυσό λιγότερο, έχοντας 10 συνολικά!
-> Αποτελέσματα

Ο αέρας πάντως και τις 2 ημέρες δεν βοήθησε ώστε να γίνουν καλές -ή αναγνωρισμένες- επιδόσεις

Ο Οδυσσέας Μουζενίδης ήταν και πάλι δυνατός, πλησιάζοντας στα 10 εκατοστά το προ ημερών πανελλήνιο ρεκόρ του, κάνοντας τώρα 20,60μ. με την 6κιλη.
Ο Χρήστος Φραντζεσκάκης έριξε 76,60μ. στη σφυροβολία.

Στο επί κοντώ ο Γιάννης Ρίζος πέρασε τα 4,90μ. με την τρίτη και μετά προσπάθησε στα 5,10μ.

Ο Άρης Δρίτσας έκανε ...






by
Article Preview



Το πανελλήνιο πρωτάθλημα Παίδων/Κορασίδων στην Κατερίνη είχε την Α' ημέρα πανελλήνιο ρεκόρ, 4 ακόμη όρια για Gyor και πολλές καλές επιδόσεις
-> Αποτελέσματα

Η Ελίνα Τζένγκο (ΑΣ Κένταυρος) μόλις εχθές έμαθε πως ολοκληρώθηκε επιτέλους η διαδικασία ελληνοποίησής της και σήμερα το ...γιόρτασε με πανελλήνια ρεκόρ στον ακοντισμό κορασίδων (500γρ. από το 2012)

Απο την πρώτη της βολή ξεκίνησε στα 55,75μ. βελτιώνοντας το ατομικό της που ήταν 55,48μ. ενώ το πανελλήνιο ήταν από πέρυσι της Γρηγοριάδου με 53,38μ.

Στην τρίτη της βολή η 16χρονη αθλήτρια του Μποτσκαριοβ έφτασε στα 58,05μ. - παραμενει 3η επίδοση της κατηγορίας της στην Ευρώπη. "Πλέον σκέφτομαι το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, διοργάνωση στην οποία θέλω να περάσω τα 60,00 μ. και να διεκδικήσω το χρυσό μετάλλιο" ανέφερε μεταξύ άλλων

Δεύτερη ήταν η πολυαθλήτρια Μαργαριτα Τσουκαλά -που έχει τα όρια- με 51,56μ. ενώ ...




by

Article Preview



Το πρωτάθλημα των ΗΠΑ διεξάγεται στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Drake στο Des Moines, στη χρονιά που βέβαια χωρίς Ολυμπιακους Αγώνες ή παγκόσμιο πρωτάθλημα υπάρχουν πολλές απουσίες.

-> Πρόγραμμα/ αποτελέσματα

Στο 100αρι νικητής ήταν ο Noah Lyles με 9.88 και καλύτερη επίδοση φέτος στον κόσμο ενώ σε 9.90 ακολούθησε ο Ronnie Baker.
Στον προκριματικό ο Mike Rodgers είχε τρέξει σε 9.89 αλλά δεν κατέβηκε μετά.
Ο Lyles θα επιδιώξει το νταμπλ, στα 200μ. όπου φέτος έχει τρέξει σε 19.69 ενώ στο αγώνισμα θα είναι και ο Michael Norman που έχει φέτος το καλύτερο 400αρι.

Ο Christian Taylor προτίμησε τα 400μ., όπου πέρασε ημιτελικά που συνέπεσαν με τον τελικό του τριπλούν (έκανε μάλιστα μάλλιον τυπικά και μια άκυρη προσπάθεια) κι έμεινε ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου