Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2019

 

ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2020 – ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

2020_KANONISMOS_METAGRAFWN

 

 

Συνέντευξη για τον 37ο Αυθεντικό Μαραθώνιο


Ένα μήνα πριν την διεξαγωγή του μεγαλύτερου ετήσιου μαζικού, αθλητικού, πολιτιστικού και τουριστικού γεγονότος της χώρας μας, του Αυθεντικού Μαραθωνίου ΑΘήνας,

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μαραθωνίου θα γίνει την Κυριακή 10 Νοεμβρίου παράλληλα με τον 37ο Μαραθώνιο Αθήνας, τον Αυθεντικό.

Μία από τις γρηγορότερος κούρσες στην ιστορία της διοργάνωσης στην απόσταση των 400 μ. έγινε σήμερα στην Ντόχα του Κατάρ με την Σάλου Έιντ Νάσερ να γράφει το όνομα της στην ιστορία αφού με 48.14 στέφθηκε παγκόσμια πρωταθλήτρια και έγινε η τρίτη γρηγορότερη αθλήτρια όλων των εποχών πίσω από την Μαρίτα Κοχ και την Γιαρμίλα Κρατοσβίλοβα. Παράλληλα πέτυχε την γρηγορότερη κούρσα που έχει σημειωθεί από το 1996 και το 48.25 της Μαρί Ζοσέ Περέκ.

Το 17ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ανοιχτού μπορεί να τελειώνει την Κυριακή (6/10), ωστόσο οι υποχρεώσεις των αθλητών της εθνικής μας ομάδας ολοκληρώθηκαν το βράδυ της Τετάρτης (2/10).

Μια ιδιαίτερη ευκαιρία θα έχει η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων να προωθήσει τον αθλητισμό στην περιοχή δράσης της, αφού την επόμενη χρονιά θα συμμετάσχει ως εταίρος σε τρία Ευρωπαϊκά Προγράμματα.

Mε εκτίναξη του αριθμού συμμετοχών πάνω από τις 60.000 και με επέκταση κατά μία ημέρα του προγράμματός του, το σπουδαιότερο ετήσιο δρομικό και όχι μόνο

Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κεντρικής Μακεδονίας και η ΓΕ Νάουσας σε συνεργασία με τον Δήμο Νάουσας διοργανώνουν τα «24α ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΕΙΑ 2019», την Κυριακή (6/10).

Η Μ. Βρετανία κατέκτησε σήμερα στην έκτη ημέρα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος στην Ντόχα, το πρώτο της χρυσό μετάλλια στα 200 μ. στην ιστορία της διοργάνωσης, χάρη στην σπουδαία Ντίνα Άσερ Σμιθ, που εντυπωσιάζει τα τελευταία χρόνια σε 100 μ. κι 200 μέτρα.









Την καλύτερη παρουσία του σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα πραγματοποίησε σήμερα ο Κώστας Δουβαλίδης στην έκτη του συμμετοχή στη διοργάνωση.


Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε η Χρυσούλα Αναγνωστοπούλου στον προκριματικό της δισκοβολίας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα.



Οι ηλεκτρονικές εγγραφές για τον αγώνα Run Greece Πάτρας ολοκληρώνονται στις 12.00΄ το βράδυ της Τετάρτης 2 Οκτωβρίου ενώ ο αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή 6 Οκτωβρίου.


Φοβερός όπως άλλωστε αναμενόταν ήταν ο τελικός του επί κοντώ στο 17ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στη Ντόχα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου