Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2020





 

 

 

 



Η φετινή χειμερινή σεζόν μπορεί να είναι μικρότερη απ' όσο αναμενόταν, ωστόσο το ενδιαφέρον παραμένει αμείωτο με μεγάλη μερίδα αθλητών και αθλητριών σε όλο τον πλανήτη να διατηρείται σε υψηλό επίπεδο.



 


Στην έκτη του διοργάνωση στη σεζόν συμμετείχε ο Κώστας Δουβαλίδης, αυτή τη φορά στη Λιεβεν της Γαλλίας. 


 


Ιδιαίτερα συναρπαστικό αναμένεται να είναι το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα σε ανώμαλο δρόμο, την Κυριακή (23/2).


 


Σεμινάριο για τα αγωνίσματα των δρόμων αντοχής θα διοργανώσει ο ΣΕΓΑΣ σε συνεργασία με την ΕΑΣ Θεσσαλίας, το Σάββατο (22/2) στα Τρίκαλα, παραμονή του Πανελληνίου Πρωταθλήματος ανωμάλου δρόμου (23/2).


 


Ο Κώστας Δουβαλίδης είναι ένας από τους πρωταγωνιστές στα ψηλά εμπόδια τη φετινή χρονιά σε Ευρωπαικό επίπεδο κι έτσι δεν θα ήταν δυνατόν να απουσιάζει από το μίτινγκ του Λιεβέν (Τετάρτη, 19/2), όπου θα συμμετάσχουν δυνατά ονόματα του αγωνίσματος.


 


Τους εκτός συνόρων αγώνες της συνέχισε σήμερα η Σπυριδούλα Καρύδη, που κατέλαβε τη δεύτερη θέση στο τριπλούν στο μίτινγκ του Ομπον.


Η ομοσπονδία προκηρρύσει συνοπτικό διαγωνισμό για τη μεταφορά υλικών και εξοπλισμού για τις ανάγκες του Μαραθωνίου και Ημιμαραθωνίου Αθήνας 2020.


 


Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο διοικητικό συμβούλιο της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κεντρικής Μακεδονίας, ύστερα από τις αρχαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν στις 16 Φεβρουαρίου.


 


Τους αγώνες της στη χειμερινή περίοδο επέλεξε να ολοκληρώσει η Βούλα Παπαχρήστου, προκειμένου να στρέψει την προσοχή της στις διοργανώσεις του καλοκαιριού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου