Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

Αντιδράσεις για τους εθνικούς προπονητές

Αντιδράσεις υπήρξαν μετά την ανακοίνωση του ΣΕΓΑΣ για τη σύνθεση της ομάδας ομοσπονδιακών προπονητών σε όλα τα κλιμάκια. Μάλιστα ο σύλλογος ΕΚΑ Δωδώνη εξέδωσε και ανακοίνωση επί τους θέματος.
Η ανακοίνωση
«Ο Αποστόλης Αποστολόπουλος είναι το νέο όνομα στη σύνθεση των υπεύθυνων Εθνικών προπονητών στις Εθνικές ομάδες. Ο πρώην τεχνικός ανάπτυξης και επί χρόνια προπονητής στο στίβο ανέλαβε την ευθύνη για την κατηγορία παίδων – κορασίδων εκεί που σύλλογός μας έχει δώσει πάρα πολλούς αθλητές. Η ουσία δεν είναι στα πρόσωπα αλλά στην πολιτική που θα ακολουθηθεί για τη στήριξη των αθλητών όλων των κατηγοριών για να επανακάμψει ο στίβος. Αυτών που θα διαχειρίζονται τα ταλέντα, που θα παρακολουθούν την εξέλιξή τους, που θα τα βοηθήσουν να εξελιχθούν και που όταν αυτά τα παιδιά είναι ψηλά να έχουν τις δυνατότητες να τα στηρίξουν. Η ΕΚΑ Δωδώνη, όπως και όλα τα σωματεία της χώρας τροφοδοτούν τις Εθνικές ομάδες με αθλητές γιατί αυτή είναι η δουλειά τους. Η αποστολή τους. Πολλά παιδιά διακρίνονται, δημιουργούν ελπίδες για μεγάλες επιτυχίες αλλά η εξέλιξή τους δεν είναι η αναμενόμενη όταν αυτά πολλά χάνονται δημιουργώντας τόμους βιβλίων για τα αίτια.
Με λύπη όμως βλέπουμε πως τα πρόσωπα του τεχνικού επιτελείου μένουν ίδια εδώ και πολλά χρόνια. Φυσικά και δεν ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΟ αλλά αυτή η επανάληψη δείχνει να κουράζει και δίνει την εντύπωση στο στιβικό κόσμο της χώρας ότι έχει στερέψει το έμψυχο δυναμικό για εναλλακτικές λύσεις. Είμαστε σίγουροι πως η Ελλάδα έχει νέους προπονητές που δουλεύουν, που έχουν την τεχνογνωσία και μπορούν να σταθούν στις σύγχρονες απαιτήσεις της οργάνωσης των Εθνικών ομάδων».
Πηγή: sportsfeed.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου