Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2020


sportsfeed.gr
Η Αναστασία Καρακατσάνη, επέστρεψε μετά από 1,5 χρόνο περίπου…










 

 

Sportsfeed.gr
Η ελίτ του μαραθωνίου θα τρέξει στη Βοστόνη
Διαβάστε περισσότερα Sportsfeed.gr

 



sportsfeed.gr
Αρκετοί σπρίντερ αποφασίζουν να παραλείψουν τη σεζόν του κλειστού…
Αρκετοί σπρίντερ αποφασίζουν να παραλείψουν τη σεζόν του κλειστού στίβου λόγω των Ολυμπιακών Αγώνων του καλοκαιριού αλλά και λόγω της μεγάλης ανοιχτής σεζόν του 20...


sportsfeed.gr
Η δεύτερη περίοδος της προετοιμασίας του Κώστα Δουβαλίδη στη Νότια…











sportsfeed.gr
Η Αλεξία Παππά κυνήγησε το στοιχειωμένο πανελλήνιο ρεκόρ του…


Η Αλεξία Παππά κυνήγησε το στοιχειωμένο πανελλήνιο ρεκόρ του μαραθωνίου δεν τα κατάφερε όμως στο μαραθώνιο του Χιούστον το οποίο ολοκλήρωσε πριν από λίγο. Με χρόνο...

sportsfeed.gr
Δεύτερος αγώνας για την Ειρήνη Βασιλείου στη Βιέννη και δεύτερο…


Δεύτερος αγώνας για την Ειρήνη Βασιλείου στη Βιέννη και δεύτερο ατομικό ρεκόρ στα 200μ. της Πηνελόπης Γκιώνη – gioni@sportsfeed.gr Η Κρητικιά πρωταθλήτρια που την περασμένη ....







Sportsfeed.gr

Η Γιαροσλάβα Μάχουτσικ🇺🇦 κατέρριψε το παγκόσμιο ρεκόρ Κ20 στο ύψος❗️
👀read more 👉🏽
http://sportsfeed.gr/pagkosmio-rekor-i-mahoutsik/
16χρονη βολίδα κατέρριψε την κορυφαία επίδοση όλων των εποχών στα 60μ Κ18
 read more
http://sportsfeed.gr/koryfaia-epidosi-korasidon/

sportsfeed.gr
Τον πρώτο της αγώνα το 2020 στον κλειστό στίβο πραγματοποίησε η…


 



Για τον βασικό κύκλο αγώνων του ετοιμάζεται ο Κώστας Φιλιππίδης, που αύριο (28/1) αναχωρεί για τη Γερμανία όπου θα ξεκινήσει διαδοχικούς αγώνες για τις επόμενες δύο εβδομάδες.


Με διπλές προπονήσεις στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού σταδίου συνεχίζει την προετοιμασία της η Χρυσούλα Αναγνωστοπούλου.


Στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε σήμερα ο γενικός γραμματέας του ΣΕΓΑΣ Βασίλης Σεβαστής, ο οποίος είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει από κοντά το περιφερειακό πρωτάθλημα σε ανώμαλο έδαφος, το οποίο διοργάνωσε η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης και να παραστεί στην κοπή πίτας του συνδέσμου προπονητών Β. Ελλάδας.


Η Αναστασία Ντραγκομίροβα ξεκίνησε ιδανικά το το 2020 σημειώνοντας εξαιρετική επίδοση στο πένταθλο Κ18.


Πλήθος αθλητών και αθλητριών όλων των ηλικιών συμμετείχαν σήμερα στην ημερίδα κλειστού στίβου που έγινε στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά.


Ο Οδυσσέας Μουζενίδης και ο Τάσος Λατιφλάρι έκαναν σήμερα το ντεμπούτο τους στη σεζόν, σε αγώνα στην Κωνσταντινούπολη.


Τον πρώτο της αγώνα μετά την πολύμηνη απουσία της έκανε σήμερα η Αναστασία Καρακατσάνη, που ήταν νικήτρια στον αγώνα δρόμου 10χλμ. "31α Κυριακίδεια", τον οποίο διοργάνωσε ο ΑΟ Φιλοθέης, σε συνεργασία με τον Δήμο Φιλοθέης - Ψυχικού με εκκίνηση και τερματισμό το στάδιο Στέλιος Κυριακίδης.


Ημερίδα κλειστού στίβου έγινε σήμερα στην πόλη των Σερρών, την οποία διοργάνωσε η ΕΑΣ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.



Την πρώτη της εμφάνιση στα 400 μ. στους αγώνες της φετινής χρονιάς πραγματοποίησε σήμερα η Ειρήνη Βασιλείου στο μίτινγκ του Λινζ.





_


Η δεύτερη προπονητική ημερίδα της χρονιάς για την κατηγορία Ανδρών/Γυναικών θα γίνει την Κυριακή (26/1) στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά.


Στη Θεσσαλονίκη θα βρεθεί το πρωί της Κυριακής (26/1) ο γενικός γραμματέας του ΣΕΓΑΣ, Βασίλης Σεβαστής, προκειμένου να παραστεί στην κοπή πίτας του Συνδέσμου Προπονητών Β. Ελλάδας.


Με την προσθήκη του Ναϊρόμπι, που είναι η πρώτη αφρικανική πόλη που θα φιλοξενήσει ανάλογο μίτινγκ, ολοκληρώθηκε η λίστα των αγώνων της WA που θα ανήκουν στη σειρά Continental Tour Gold.


Έντονη θα είναι η δράση των αθλητών και αθλητριών μας σε αγώνες στο εξωτερικό το Σάββατο (25/1).


Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιο βρέθηκαν στο επίκεντρο της εκδήλωσης της Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή το βράδυ της Πέμπτης (23/1).

Διακήρυξη για την παροχή υπηρεσιών ηλεκτρονικής χρονομέτρησης των αγώνων Αυθεντικού Μαραθωνίου και Ημιμαραθωνίου Αθήνας


Η καθιερωμένη εκδήλωση του Συλλόγου Φίλων Κλασικού Αθλητισμού (ΣΦΚΑ) η οποία περιλαμβάνει τον απολογισμό του στίβου για την χρονιά


Ο Κυριάκος Ζώτος συνέχισε σήμερα τους αγώνες του στη χειμερινή σεζόν σε αγώνα που έγινε στην πόλη Νεβίζντι στην Τσεχία. Ο πρωταθλητής μας κατέλαβε την έκτη θέση στον αγώνα με 18,91 μ. βελτιώνοντας το φετινό 18,70 μ., που πέτυχε πριν λίγες ημέρες στο Γιάμπλονετς.



Ένας από τος μεγαλύτερους συμμάχους της ομοσπονδίας τα τελευταία δύο χρόνια είναι η εταιρεία Πανγαία, που στηρίζει έμπρακτα την προσπάθεια του ΣΕΓΑΣ για αγορά υλικοτεχνικού εξοπλισμού και καλύπτονται έτσι οι ανάγκες που δημιουργούνται σε στάδια όλης της χώρας. 

 



Η Ειρήνη Βασιλείου παρότι επέλεξε να ξεκινήσει νωρίς - χρονικά - τις αγωνιστικές της εμφανίσεις κατάφερε να αφήσει εξαιρετικά δείγματα για τη συνέχεια.


 


Στο Έρφουρτ της Γερμανίας θα γίνει το ντεμπούτο της Ελισάβετ Πεσιρίδου στους χειμερινούς αγώνες. Η έμπειρη αθλήτρια θα τρέξει 60 μ. εμπ. στο γερμανικό μίτινγκ στις 2 Φεβρουαρίου και θα συνεχίσει στις 5 του ίδιου μήνα στην Οστράβα.


 


Η Ελένη Πόλακ έκανε εξαιρετική εμφάνιση, το Σάββατο στην ημερίδα του Αγίου Κοσμά, καθώς ξεπέρασε τα 4,65 μ. στο επί κοντώ και είχε καλές προσπάθειες στα 4,70 μ., όπου επιχείρησε δύο άλματα.


 


Την ερχόμενη Δευτέρα (27/1) θα γίνει το 3ο διαδικτυακό σεμινάριο της σεζόν.


 


Ένας σοβαρός τραυματισμός στη διάρκεια της προπόνησης το Νοέμβριο του 2018 κράτησε την Ελισάβετ Πεσιρίδου, όχι μόνο μακριά από τους αγώνες της περσινής χειμερινής περιόδου, αλλά διατάραξε και την προετοιμασία της για τους αγώνες της θερινής σεζόν.


 


Η δεύτερη ημερίδα της σεζόν σε επίπεδο Ανδρών/Γυναικών, θα γίνει την Κυριακή (26/1) στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά. Στους αγώνες θα έχουν ακόμη δικαίωμα αθλητές και αθλήτριες της κατηγορίας Κ20 και Κ18, ενώ το πρωί θα γίνει ημερίδα για τους αθλητές και τις αθλήτριες Κ16 και Κ14.


 


Την 10η θέση στον μαραθώνιο του Χιούστον κατέλαβε η Αλεξία Παππας σημειώνοντας 2.34.26, που είναι η τρίτη επίδοση όλων των εποχών στη χώρα μας στο αγώνισμα του μαραθωνίου.


 


Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 50χλμ. βάδην Ανδρών και Γυναικών και παράλληλα οι 8οι χειμερινοί αγώνες βάδην έγιναν σήμερα στο Ολυμπιακό Κωπηλατροδρόμιο στο Σχινιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου