Τρίτη 16 Ιουνίου 2020


Ορισμένοι από τους κορυφαίους αθλητές και τις κορυφαίες αθλήτριες στοκ άλμα επί κοντώ, θα βρεθούν στις 2 Σεπτεμβρίου στη Λωζάνη, προκειμένου να συμμετάσχουν στον αγώνα της σειράς Wanda Diamond League.


 



Μπορεί η σεζόν να πήρε διαφορετική πορεία και οι σημαντικότερες διοργανώσεις του πλανήτη να αναβλήθηκαν, παρόλα αυτά τα γκρουπ του Γιώργου Μποτσκαριώβ συνεχίζει την προετοιμασία για τη δράση της θερινής περιόδου με το ίδιο πάθος.


Η θέση της Κυριακοπούλου για την μείωση στην επιχορήγηση του ΣΕΓΑΣ (pic)


Με ανάρτησή της στο διαδίκτυο η Νικόλ Κυριακοπούλου πήρε θέση στην μείωση της επιχορήγησης στον ΣΕΓΑΣ.
Τζέσε Οουενς: Τα σπουδαιότερα 45 λεπτά στην ιστορία των σπορ!




Πριν από 85 χρόνια και πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Βερολίνου ο Τζέσε Οουενς έκανε κάτι που παρόμοιό του δεν έχει ξαναγίνει στην ιστορία του...
Το τελικό αποτέλεσμα είναι υψηλή ταχύτητα απελευθέρωσης του ακοντιου. ... Your browser does not currently recognize any of the video formats available.


sportsfeed.gr
Το Hayward Field που θα φιλοξενήσει το παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου…
Το Hayward Field που θα φιλοξενήσει το παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου το 2022, αποκτά σιγά σιγά την τελική του μορφή. Το στάδιο φιλοξενούσε και με την παλιά του μορφή μεγάλες δ....



 
Σ Υ Λ Λ Ο Γ Ο Σ Β Ε Τ Ε Ρ Α Ν Ω Ν 
 Α Θ Λ Η Τ Ω Ν - Α Θ Λ Η Τ Ρ Ι Ω Ν Σ Τ Ι Β Ο Υ Τ Ο Υ
 Π . Α . Ο. Κ .
Σάββατο 13 Ιουνίου 2020
Ως κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση του θανάτου του Ιστορικού κ Εμβληματικού Μπασκετμπωλίστα του Δικεφάλου μας Γιάννη Πολίτη, ενός μεγάλου Αθλητή, που αγωνίστηκε με σθένος, πάθος κ σεμνότητα για πολλά χρόνια κάτω από τα καλάθια φέροντας τον Δικέφαλο Αετό στο στήθος. Σύσωμο το ΔΣ του Συλλόγου Βετεράνων τής Αθλητών κ Αθλητριών Στίβου του ΠΑΟΚ μαζί με όλη την Ασπρόμαυρη κοινό τητα θρηνεί τήν απώλεια ενός τέτοιου Αθλητή- Συμβόλου για το Άθλημα, τον μεγάλο μας σύλλογο κ την πόλη μας. Ο Συναθλητής μας ήταν Διεθνής Αθλητής, καθηγητής Μπάσκετ στο ΤΕΦΑΑ του ΑΠΘ, κ ακούραστος προπονητής του Αθλήματος. Δεν υπάρχουν λόγια να απαλύνουν τον πόνο της απώλειας, Συλλυπητήρια στούς οικείους του , ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει ..
ΑΜΗΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου