Κυριακή 21 Ιουνίου 2020

Στην Κύπρο η Γ’ κατηγορία του ETC


Στην Κύπρο, στη Λευκωσία (ΓΣΠ) θα διεξαχθεί η επόμενη διοργάνωση για τη Γ΄κατηγορία του Ευρωπαικού πρωταθλήματος ομάδων (πρώην Κύπελλο Μπρούνο Ζάουλι) κατόπιν σχετικής απόφασης της ΕΑΑ.
Η ομάδα της Κύπρου στην προηγούμενη διοργάνωση πέρυσι στο Vazardin (->εδώ), έπεσε από τη Β’ στη Γ’ κατηγορία και σαφώς θα επιδιώξει να είναι στις 2 πρώτες ομάδες το 2021 ώστε καταρχάς να επανέλθει στη Β’ κατηγορία.
Εντός έδρας φυσικά το κίνητρο και ο ενθουσιασμός θα είναι μεγαλύτερος, ενώ θέμα (και ευκαιρία μάλλον) που προκύπτει είναι οι εγκαταστάσεις και ιδιαίτερα το φθαρμένο ταρτάν να τακτοποιηθούν.

Η ανακοίνωση της ΚΟΕΑΣ



Στην πόλη της Αλεξανδρούπολης έγινε σήμερα ο πρώτος όμιλος του διασυλλογικού πρωταθλήματος της κατηγορίας Κ16.


 

Μια δυσάρεστη είδηση συγκλόνισε σήμερα την οικογένεια του ευρωπαϊκού - και όχι μόνο - στίβου, αφού έφυγε από τη ζωή ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας στίβου Σβέιν Άρνε Χάνσεν.


 

Οι αγώνες "Μάχη της Κρήτης" θα γίνουν αύριο (Κυριακή, 21/6) στα Χανιά κι εκεί θα είναι για να αγωνιστούν οι κορυφαίοι Έλληνες σφυροβόλοι.


 

Περίπου τέσσερις μήνες από την ολοκλήρωση της χειμερινής εγχώριας δράσης, η κανονικότητα φαίνεται να επιστρέφει στον ελληνικό στίβο με την έναρξη της θερινής περιόδου.




ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Κ16 – Β΄ ΟΜΙΛΟΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ (11-12.7.2020)

 

 


Οι Προκηρύξεις των 5 Ομίλων : 


Σε πέντε ομίλους θα διεξαχθεί το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της κατηγορίας Κ16 καιτο οποίο θα διεξαχθεί  σύμφωνα με το εγκεκριμένο υγειονομικό πρωτόκολλο διεξαγωγής αγώνων του Σ.Ε.Γ.Α.Σ.

Flash Newz 2020 Ιούνιος

 


18/06 – Οι προκηρύξεις των 5 ομίλων του Πανελ.πρωταθλήματος Κ16 δημοσιοποιήθηκαν από την Ομοσπονδία (δείτε->εδώ) 18/06 – Η ολομέλεια της Τεχνικής Επιτροπής της Κυπριακής Ομοσπονδίας θα συνέλθει τη Δευτέρα 22 Ιουνίου για λήψη τελικών αποφάσεων και θα προγραμματίσει τη διεξαγωγή Παγκυπρίων Αγώνων όλων των κατηγοριών.


Συνάντηση με μέλη της ομοσπονδίας κριτών και του συνδέσμου κριτών Αττικής, θα έχει την Τετάρτη ο γενικός γραμματέας του ΣΕΓΑΣ Βασίλης Σεβαστής.






Τα “33α Κνώσεια” το Σάββατο 20/6/2020























  H Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Κρήτης με την υποστήριξη της Δημοτικής Επιχείρησης Ανάπτυξης Αθλητισμού Ηρακλείου και του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Ηρακλείου, διοργανώνει τους αγώνες στίβου «33α ΚΝΩΣΕΙΑ 2020», οι οποίοι θα διεξαχθούν σύμφωνα με τους παρακάτω όρους:
1) ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ : ΣΑΒΒΑΤΟ 20 ΙΟΥΝΙΟΥ 2020
2) ΤΟΠΟΣ ΤΕΛΕΣΗΣ :
► ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ ΣΤΑΔΙΟ: Δρόμοι, Άλματα, Ακοντισμός
► ΕΘΝΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ» ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ:
Σφαιροβολία, Δισκοβολία, Σφυροβολία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου