Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2022


LATEST

Η διατροφολόγος του ΣΕΓΑΣ Ειρήνη Μπαμπαρούτση έδωσε χρήσιμες συμβουλές διατροφές ενόψει του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας στις 13 Νοέμβρη.

Στην τελική ευθεία για τον μαραθώνιο Αθήνας, συμβουλές διατροφής από τη διατροφολόγο του ΣΕΓΑΣ Ειρήνη Μπαμπαρούτση

Η Ειρήνη Μπαμπαρούτση σύστησε μεταξύ άλλων την ημέρα που προηγείται του αγώνα, οι δρομείς να έχουν βέλτιστη υδάτωση, με κατανάλωση άφθονων υγρών.

Ένας ταλαντούχος αθλητής, ο Άγγελος Μοδιανάκης έκανε αλλαγή στην καριέρα του και άφησε την Κρήτη και ήρθε στην Αθήνα στον Ανέστη Καλτζίδη.

Ο Άγγελος Μοδιανάκης συνεχίζει στην Αθήνα με τον Ανέστη Καλτζίδη

Ο Άγγελος Μοδιανάκης έκανε τρία ατομικά ρεκόρ σε τρία διαφορετικά όργανα στη δισκοβολία τη φετινή σεζόν.

Πολλοί αγώνες διεξάγονται σε όλο τον κόσμο, καθώς και διάφορα νέα που αφορούν τον Στίβο και σας παρουσιάζουμε τα σημαντικότερα γεγονότα.

Ειδήσεις από όλο τον κόσμο (20/10/2022)

Το Stivostime σας μεταφέρει τα κυριότερα αποτελέσματα από αγώνες στον στίβο στο εξωτερικό, αλλά και τις σημαντικότερες ειδήσεις.

Το Αλεξανδρινό μίτινγκ διεξάγεται με επιτυχία στην Ημαθία και οι διοργανωτές ετοιμάζονται για τον 3ο αγώνα το 2023, που θα γίνει 10 Ιουνίου.

Στις 10 Ιουνίου πάει το 3ο Αλεξανδρινό μίτινγκ

Φέτος στο 2ο Αλεξανδρινό μίτινγκ ξεχώρισαν η Εμμανουηλίδου με 11.79 στα 100μ. που έπιασε το όριο για το Κάλι, η Μπέση με 6,38μ. στο μήκος και η Βουλγάρα Νάτσεβα με 13,92μ. στο τριπλούν.

Το ρεκόρ Ευρώπης στα 10χλμ. που είχε σημειώσει η Έιλις Μακόγλακν φέτος στη Γλασκώβη δεν θα μετρήσει, καθώς η διαδρομή ήταν 150μ. μικρότερη.

Άκυρο το ρεκόρ Ευρώπης της Έιλις Μακόλγκαν

Η Έιλις Μακόλγκαν τον περασμένο Μάιο στο Μάντσεστερ είχε τρέξει τα 10χλμ. σε 30.19, οπότε παραμένει αυτή η επίδοση ως ρεκόρ Ευρώπης.

Μια πολύ σημαντική κίνηση γίνεται στο ΟΑΚΑ. Σε εξέλιξη είναι εργασίες για την αναμόρφωση της αίθουσας βαρών στο κλειστό προπονητήριο στίβου. Η Λουίζα Γκέγκα δεν έχει σταματήσει να τρέχει τη φετινή σεζόν! Πρόσφατα κέρδισε αγώνα στο Μίλι και ήταν δεύτερη στα 4χλμ. στην Ιταλία.

Η Λουίζα Γκέγκα ακόμη… τρέχει τη φετινή σεζόν- Νικήτρια στην Ιταλία

Η Λουίζα Γκέγκα είχε κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στα 3.000μ. στιπλ στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Μόναχο.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου