Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2022

ΣΤΙΒΟΣ


Ο Κώστας Φιλιππίδης στη διάρκεια του προκριματικού του άλματος επί κοντώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Ο Κώστας Φιλιππίδης σταματά το επί κοντώ

Ο Κώστας Φιλιππίδης, Έλληνας πρωταθλητής και κάτοχος αρκετών μεταλλίων στο επί κοντώ, αποφάσισε να βάλει τέλος στην αθλητική καριέρα ΤΟΥ σε ηλικία 36 ετών.

 






Δημοφιλή

Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Στίβου ξεκίνησε τη λειτουργία του συστήματος στο «Δρόμο για την Κωνσταντινούπολη» εν όψει της πρόκρισης στο Ευρωπαϊκό.

Στο «Δρόμο για την Κωνσταντινούπολη»- Οι θέσεις των Ελλήνων εν όψει Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος κλειστού

Τα όρια για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού που θα διεξαχθεί του χρόνου τον Μάρτιο στην Κωνσταντινούπολη έχουν πιάσει τρεις Έλληνες αθλητές ως τώρα, Μίλτος Τεντόγλου, Κατερίνα Στεφανίδη και Ραφαέλα Σπανουδάκη.

Η World Athletics ανακοίνωσε τους 10 αθλητές και τις 10 αθλήτριες που θα είναι υποψήφιοι για τον τίτλο του κορυφαίου της φετινής χρονιάς.

Οι υποψήφιοι αθλητές και αθλήτριες για τον τίτλο των κορυφαίων του 2022

Η ψηφοφορία κλείνει την Δευτέρα 31 Οκτωβρίου τα μεσάνυχτα. Θα μείνουν 5 άνδρες και 5 γυναίκες και ο νικητής και νικήτρια θα αποκαλυφθούν μέσω των social media αρχές Δεκεμβρίου.

Ένα από τα πιο σημαντικά μετάλλια που έχουν απονεμηθεί στην ιστορία των Ολυμπιακών Αγώνων δημοπρατείτε με το όνομα «Ο Φάρος της Ελπίδας».

Olympics time: Λουτζ Λονγκ- Τζέσε Όουενς- Δημοπρατείται το μετάλλιο!

Ο Τζέσε Όουενς ένα από τα τέσσερα χρυσά μετάλλια που είχε κατακτήσει στο Βερολίνο ήταν στο μήκος, όπου δεύτερος ήταν ο Γερμανός Λουτζ Λονγκ.

Η Τζένη Παπαδημάτου το τελευταίο διάστημα έχει τρέξει σε τρεις αγώνες δρόμου και έχει καταφέρει να διακριθεί, αφήνοντας πολλές υποσχέσεις.

Η Τζένη Παπαδημάτου θα κυνηγήσει του χρόνου το μεγάλο ρεκόρ και τη διάκριση στο Πανελλήνιο στα στιπλ

Η Τζένη Παπαδημάτου κατέκτησε φέτος το χάλκινο μετάλλιο στα 3.000μ. στιπλ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στη Θεσσαλονίκη.

 

Τρέχουσα Επικαιρότητα


 



 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου