Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015

Οι 15 πρωταγωνιστές της αλλαγής

Η Εκκίνηση έγινε με περισσότερα από 90 άτομα και τον Κώστα Κουκοδήμο να είναι ο επικεφαλής κοινής αποδοχής. Όμως η Εκκίνηση που είναι κάτι πολύ φρέσκο, δημιουργικό και καθαρό, δεν βασίζεται στο ξεπερασμένο προεδρικό μοντέλο με παθητικούς και άβουλους συμβούλους.

Είναι μία μεγάλη ομάδα ανθρώπων που ένωσαν τις δυνάμεις και τις φωνές τους για να αλλάξουν τον ελληνικό στίβο, που όλοι έχουν αγάπη για τον χώρο, διάθεση για προσφορά και πάνω από όλα είναι άφθαρτοι.
Είναι μία ομάδα που εκφράζει όλη την οικογένεια του κλασικού αθλητισμού και όχι μόνο κάποια παρέα ανθρώπων που επί 19 χρόνια έχουν αγκιστρωθεί στις καρέκλες και δεν λένε να φύγουν παρότι έχουν ξεπεραστεί προ πολλού.
Στην Εκκίνηση δεν είναι μόνο ο Κώστας Κουκοδήμος, ο Νίκος Τσώνης, ο Κώστας Γκατσιούδης, ο Γιώργος Γιατρουδάκης, η Νίκη Μπακογιάννη, ο Γιάννης Ζουμπούλης και ο Δημήτρης Ανδριόπουλος που είδαμε να αποτελούν τον βασικό ηγετικό πυρήνα.
Μεγάλοι πρωταγωνιστές και αγωνιστές, οι ανθρώποι που εκφράζουν τα σωματεία και οι οποίοι είναι στην πρώτη γραμμή του αγώνα για ένα καλύτερο αύριο στον στίβο, είναι ο Μιχάλης Αναγνώστου, ο Σπύρος Μπεκρής, ο Ναπολέων Κεφαλόπουλος, ο Κυριάκος Χονδροκούκης, ο Ηλίας Κορώνας, ο Κώστας Κωτσίδης, ο Θανάσης Τσιγκούλης, ο Δημήτρης Παππάς.
Και φυσικά μαζί με όλους τους παραπάνω που αποτελούν τον 15μελή στενό πυρήνα, υπάρχει μία τεράστια μάζα παλιών πρωταθλητών που βγήκαν δημόσια υπέρ της Εκκίνησης, όπως ο Στέλιος Μπίσμπας, ο Νότης Παπούλιας, ο Αλέξης Αλεξόπουλος, ο Λάμπρος Παπακώστας, ο Αλέξανδρος Τερζιάν, ο Παναγιώτης Σαρρής, ο Δημήτρης Χατζόπουλος, οι οποίοι ενδεικτικά αναφέρονται καθώς ήταν παρόντες στην πρώτη συγκέντρωση.

Πηγή: sportsfeed.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου