Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2017



Με την ευκαιρία της 35χρονης πορείας του Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθηνών, σας παρουσιάζουμε για τις επόμενες ημέρες σε αντίστροφη μέτρηση,




 



 
 
Σύμμαχος της Ομοσπονδίας για μία ακόμη εκπαιδευτική χρονιά θα είναι το ΙΕΚ ΑΚΜΗ.


Πιστό στο ραντεβού του και φέτος το ετήσιο Διεθνές Συμπόσιο AIMS (Διεθνούς Ένωσης Μαραθωνίων Δρόμων) θα αποτελέσει μια από τις κομβικές παράλληλες εκδηλώσεις που πλαισιώνουν τον 35ο Μαραθώνιο της Αθήνας τον Αυθεντικό.



 


Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος τέσσερις ημέρες πριν τη διεξαγωγή του Αυθεντικού Μαραθωνιου της Αθήνας η ERGO Marathon EXPO ανοίγει τις πύλες της στο κλειστό του Tae Kwon Do για όλους τους φίλους του αθλητισμού.


 


Το πρώτο διαδικτυακό σεμινάριο της χρονιάς θα γίνει τη Δευτέρα στις 30 Οκτωβρίου (21.00-23.00), στη διάρκεια του οποίου θα παρουσιαστεί το επιστημονικό πρόγραμμα στήριξης αθλητών του ΣΕΓΑΣ.
 


 


Με την ευκαιρία της 35χρονης πορείας του Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθηνών, σας παρουσιάζουμε για τις επόμενες ημέρες σε αντίστροφη μέτρηση,



 




 
Η Κατερίνα Στεφανίδη βρέθηκε στο Βίλνιους μαζί με τον σύζυγό και προπονητή της Μίτσελ Κρίερ για να ζήσει μια ακόμη μεγάλη εμπειρία. Η ολυμπιονίκης του Ρίο χαμογελαστή και ευδιάθετη, ανέβηκε στη σκηνή και παρέλαβε το βραβείο από τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής ομοσπονδίας Σβέιν Άρνε Χάνσεν, ένα βραβείο που δικαίως έφτασε φέτος στα χέρια της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου