Δευτέρα 17 Ιουνίου 2019



Το διεθνές μίτινγκ Παπαφλέσσεια θα γίνει την Τετάρτη στην Καλαμάτα με τη συμμετοχή κορυφαίων Ελλήνων αθλητών και αθλητριών από την Ελλάδα, αλλά και το εξωτερικό.


 


Η πρώτη συγκέντρωση των εθνικών ομάδα 4Χ100 μ. Ανδρών και Γυναικών θα γίνει στην Καλαμάτα με αφορμή το διεθνές μίτινγκ "Παπαφλέσσεια", που θα γίνει την Τετάρτη (19/6) στο δημοτικό στάδιο.


Το φετινό του ρεκόρ βελτίωσε ο Δημήτρης Τσιάμης στο τριπλούν, στη διάρκεια των αγώνων "Αέτεια - Κοτσίδεια", που έγιναν σήμερα στη Θεσσαλονίκη.


 


Την τέταρτη θέση στο επί κοντώ στο Diamond League του Ραμπάτ κατέλαβε σήμερα η Κατερίνα Στεφανίδη. Η πρωταθλήτρια Ευρώπης του 2018 στον τέταρτο αγώνα της στη σεζόν ξεπέρασε τα 4,67 μ., ωστόσο στη συνέχεια δεν κατάφερε να βελτιώσει το φετινό της ρεκόρ, αφού τα άλματα της στα 4,77 μ. δεν ήταν έγκυρα.


 


Ο Γιάννης Γρανιτσιώτης κατάφερε σήμερα να καταρρίψει ένα από τα αρχαιότερα πανελλήνια ρεκόρ της κατηγορίας και να δείξει για μια ακόμη φορά το ταλέντο του. 


 


Η Ελένη Πόλακ (ΑΟ Μεγάρων) συνέχισε τους αγώνες της, αυτή τη φορά στη Χαλκίδα και τη διοργάνωση Δημήτρης Βραϊμάκης".


Με τον άνεμο να ...προσπαθεί να σταθεί για μία ακόμη φορά εμπόδιο, η Μαρία Μπελιμπασάκη δεν είχε κανένα πρόβλημα να πετύχει μια σπουδαία επίδοση στα 400 μέτρα.


Πολύ κοντά στον μεγάλο της στόχο για τη φετινή σεζόν βρέθηκε σήμερα η Βασιλεία Σπύρου, στη διάρκεια του μίτινγκ στη Λιόν.


 


Την ευκαιρία να "γράψει" μια καλή επίδοση έχασε σήμερα η Ειρήνη Βασιλείου στη διάρκεια μίτινγκ στην πόλη Στάρα Ζαγόρα της Βουλγαρίας.

 http://www.segas.gr







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου