Παρασκευή 21 Ιουνίου 2019


Για το Μινσκ αναχωρεί το Σάββατο η εθνική μας ομάδα, προκειμένου την Κυριακή (23/6) να ξεκινήσει την προσπάθεια της στους 2ους Ευρωπαϊκούς Αγώνες.






 

Οι κορυφαίοι και οι κορυφαίες της κατηγορίας Κ20 θα δώσουν το παρών στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, το οποίο θα γίνει το Σαββατοκύριακο (22-23/6) στην Κατερίνη.


 

Μόλις τέσσερα άλματα κατάφερε να κάνει ο Μίλτος Τεντόγλου στο μήκος, στον αγώνα της Οστράβα, καθώς η δυνατή βροχή ανάγκασε τους διοργανωτές να σταματήσουν τον αγώνα.


 

Το φετινό του ρεκόρ βελτίωσε ο Εμμανουήλ Καραλής στη διάρκεια του Golden Spike, της Οστράβα.



 

Η 7η έκδοση του Protergia Athens Street Pole Vault φαίνεται πως θα είναι υψηλού επιπέδου και ιδιαίτερα εντυπωσιακή, αφού θα συμμετάσχουν σε αυτή κορυφαία ονόματα του παγκόσμιου επί κοντώ, ανάμεσα τους οι τρεις πρώτοι του πρόσφατου Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της Γλασκώβης.



 

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ20 θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο (22-23/6) στο Δημοτικό Στάδιο Κατερίνης με τη συμμετοχή κορυφαίων αθλητών και αθλητριών από σωματεία όλης της χώρας.



 

Με αφορμή σχετικά δημοσιεύματα, από τον ΣΕΓΑΣ ανακοινώνεται ότι πάγια πολιτική της Ομοσπονδίας, εδώ και χρόνια, είναι να μην μετέχουν


 

Καλές επιδόσεις σημειώθηκαν στη διάρκεια του διεθνούς μίτινγκ Παπαφέσσεια, που έγινε σήμερα στην Καλαμάτα.


 

Ο Κώστας Ζήκος κατάφερε σήμερα να κάνει την κούρσα που ήθελε και να πετύχει τον πρώτο του στόχο στη σεζόν. Ο πέμπτος πρωταθλητής Ευρώπης το χειμώνα στα 60 μ., αναδείχθηκε νικητής στα 100 μ. στα Παπαφλέσσεια με 10.41 (0,8), επίδοση που αποτελεί ατομικό του ρεκόρ και όριο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23 του Γκέβλε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου