Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2019

Road to (του) 

stivoz.gr

 

 

 

 



Εμείς οι εκπρόσωποι των 16 Ενώσεων και της μίας τοπικής Επιτροπής με την ευκαιρία της απολογιστικής και προγραμματικής μας συνάντησης αισθανόμαστε την ανάγκη να διατυπώσουμε τις ακόλουθες θέσεις για τον αθλητισμό.



 


Την πρόταση αξιολόγησης των διοργανώσεων που ανήκουν στο αγωνιστικό πρόγραμμα του ΣΕΓΑΣ παρουσίασε στη σημερινή ΕΠΑΚΑΒ, ο Διευθυντής αγώνων της ομοσπονδίας, Ανδρέας Γκόγκας.


 

 
Το νέο αγωνιστικό πλαίσιο της κατηγορίας Κ16 παρουσίασε στη διάρκεια της εισήγησης του ο τεχνικός ανάπτυξης της ομοσπονδίας, Μάρκος Καλούδης, στη δεύτερη ημέρα της ΕΠΑΚΑΒ.



 


Ο ελληνικός στίβος καταφέρνει τα τελευταία χρόνια, όχι μόνο να φέρνει μετάλλια και διακρίσεις σε μεγάλες διοργανώσεις, αλλά να μεγαλώνει σταθερά και με συνέπεια την οικογένεια του.


 


Με την ομιλία του προέδρου του ΣΕΓΑΣ Κώστα Παναγόπουλου, άνοιξαν οι εργασίες του συνεδρίου της ΕΠΑΚΑΒ, στην οποία μετέχουν εκπρόσωποι των ΕΑΣ και οι τεχνικοί σύμβουλοι.


segas.gr 






Ο βετεράνος σπρίντερ που συμμετείχε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1948 έκλεισε μόλις τα 95 του χρόνια. του Παναγιώτη Βότσηvotsis@sportsfeed.gr Ο Στέφανος Πετράκης γεννήθηκε στ....


sportsfeed.gr
Μια ιδιαίτερα ευχάριστη είδηση έγινε γνωστή πριν από λίγο στην Ιαπωνία καθώς η 19χρονη Ρικάκο Ίκεε πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο. Η…
Μια ιδιαίτερα ευχάριστη είδηση έγινε γνωστή πριν από λίγο στην Ιαπωνία καθώς η 19χρονη Ρικάκο Ίκεε πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο. Η Γιαπωνέζα κολυμβήτρια που αποτ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου