Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2019




Την σταθερά ανοδική της πορεία θέλει να συνεχίσει η Γκλόρια Πριβιλέτζιο, που φέτος διεκδικεί την πρώτη της συμμετοχή σε Ολυμπιακούς Αγώνες.



 


Ο Μίλτος Τεντόγλου θα είναι και φέτος ένας από τους πρωταγωνιστές της εθνικής ομάδας σε όλες τις κορυφαίες διοργανώσεις.


 


Στη Θεσσαλονίκη θα διεξαχθεί το πρώτο θεματικό καμπ της χρονιάς για αθλητές και αθλήτριες της κατηγορίας Κ23, Κ20 και Κ18.


 


Το ranking της WA έχει μπει για τα καλά στη ζωή των ανθρώπων του στίβου, αφού από φέτος θα αποτελεί βασικό μέσω πρόκρισης στις κορυφαίες διοργανώσεις (Ολυμπιακοί Αγώνες/Παγκόσμιο κλειστού) και από το 2021 στο σύνολο των διοργανώσεων ανοιχτού και κλειστού σε παγκόσμιο επίπεδο.



 


Ο ΣΕΓΑΣ χαιρετίζει με μεγάλη ικανοποίηση την απόφαση της Κυβέρνησης για τη μείωση του φόρου εισοδήματος στα πρόσωπα που προβαίνουν σε δωρεές στα ερασιτεχνικά σωματεία.


 


Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 50χλμ. βάδην Ανδρών και Γυναικών θα είναι το πρώτο εθνικό πρωτάθλημα της νέας χρονιάς.


 


Σε ιδιαιτέρως θετικό κλίμα πραγματοποιήθηκαν οι συναντήσεις του Προέδρου του ΣΕΓΑΣ, Κώστα Παναγόπουλου και μελών της εκτελεστικής επιτροπής

segas.gr 





ΗΜΕΡΙΔΕΣ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ

25/1/2020: ΣΕΡΡΕΣ (Ε.Α.Σ.)
1/2/2020: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ  (Ε.Α.Σ.)
15/2/2020: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ  (Ε.Α.Σ.)
16/2/2020: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ  (Σ.Π.Σ.Β.Ε.)








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου