Σάββατο 1 Μαΐου 2021

Sportime εικονίδο κατηγορίας Στίβος


Σοφία Σακοράφα: Συνεχίζει τις συναντήσεις η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Στίβος: Στην Αργυρούπολη το πανελλήνιο πρωτάθλημα 10.000μ Ολοκληρώθηκαν οι αγώνες συνθέτων σε Σχηματάρι και Θεσσαλονίκη

 

Τις καλές τους εμφανίσεις συνεχίζουν οι Έλληνες αθλητές και αθλήτριες που σπουδάζουν σε Πανεπιστήμια των ΗΠΑ, ανάμεσα σε αυτούς η Βασιλεία Σπύρου, που σε κάθε της αγώνα παρουσιάζεται όλο και πιο αποτελεσματική.

 


Στην Αργυρούπολη το πανελλήνιο 10.000μ.


Όπως ανακοίνωσε ο ΣΕΓΑΣ, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 10.000μ. θα γίνει στις 16 Μαίου στο Α΄Δημοτικό Στάδιο Αργυρούπολης “Γεώργιος Κοσικίδης”.

-> Πρόγραμμα/πληροφορίες

Το αγώνισμα των 10.000μ. από το 1996 γίνεται χωριστά από το κεντρικό πανελλήνιο πρωτάθλημα. Από το 2011 διεξαγόταν συνεχώς στα Μέγαρα ενώ πέρυσι έγινε τελικά -στα μέσα Ιουλίου- στο Ορεστικό. 

Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται μέχρι τη Δευτέρα 10/5.

Με τα ισχύοντα, θα απαιτείται υποχρεωτικά πρόσφατο αρνητικό αποτέλεσμα γρήγορου τεστ ανίχνευσης αντιγόνου (Ag-RDTs) του κορονωιού SARS-CoV-2 (Rapid test). Το τεστ θα πρέπει να έχει πραγματοποιηθεί εντός 24 ώρες πριν τη συμμετοχή στον αγώνα. Το αποτέλεσμα του τεστ θα παραδίδεται στους Υπεύθυνους της Αίθουσας Κλήσης.

Εάν τις ημέρες διεξαγωγής των αγώνων έχουν διαμορφωθεί ευνοϊκότερες συνθήκες σχετικά με την πρόληψη του COVID – 19, τότε θα γίνουν οι απαιτούμενες προσαρμογές και σύμφωνα με το ισχύον τότε υγειονομικό πρωτόκολλο διεξαγωγής αγώνων στίβου.

-> Υγειονομικό πρωτόκολλο

-> Καλεντάρι 2021

 

Καλό ξεκίνημα Υφαντίδου στους αγώνες συνθέτων


Τη Μ.Τρίτη και Μ.Τετάρτη διεξήχθησαν σε Θεσσαλονίκη και Σχηματάρι αγώνες συνθέτων, ουσιαστικά οι διασυλλογικοί που λόγω συνθηκών έγιναν σχεδόν τελευταία στιγμή (ιδίως για το Σχηματάρι που έδωσε λύση στη θέση του Αγ.Κοσμά), με ελεύθερη συμμετοχή και χωρίς αξιολόγηση.

-> Αποτελέσματα

Στο Καυτανζόγλειο ξεχώρισε η -7 φορές πρωταθλήτρια Ελλάδος στο 7θλο- Σοφία Υφαντίδου, με 5783β. -με 54,43μ. στον ακοντισμό που είναι το “δυνατό” της αγώνισμα.
Η 21χρονη Λιάνα Παπαδοπούλου συγκέντρωσε 4926β. ενώ ο 22χρονος Άγγελος Ανδρέογλου ήταν ο καλύτερος στο 10θλο με 7158β. – και θα επιδιώξουν το όριο για το ευρωπαϊκό Κ23.
Ο Μιχάλης Κιάφας έκανε 6630β. και Κώστας Λογδανίδης 6353β. Στους παίδες ο Δημήτρης Ρητας 6193β.

Στο Σχηματάρι, επανήλθε αγωνιστικά η 20χρονη Μαργαρίτα Τσουκαλά, με 4550β.
Στις κορασίδες η Νικολία Ποιραζίδη έκανε 4691β. Δεν υπηρξε συμμετοχή στους παίδες, ενώ πολύ μικρή ήταν στους άνδρες.

Και στους δύο αγώνες παρέστη η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα.

Σε ένα μήνα, στις 22-23 Μαϊου θα γίνει το πανελλήνιο πρωτάθλημα συνθέτων για Α/Γ στη Νάξο – παράλληλα με το Portarathlon. Για τους Νέους το πανελλήνιο πρωτάθλημα θα είναι αμέσως μετά το κεντρικό των Α/Γ στην Πάτρα, όπως και των Κ18. Για τους Κ20 θα γίνει παράλληλα με το πρωτάθλημα της κατηγορίας στις 3-4/7.

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου