Τετάρτη 28 Απριλίου 2021

Ατομικά Ιωαννίδου, Ανδρέου στη Λεμεσό – Επιστροφή Παπαΐωάννου, Αρτυματά

Ένας ακόμη αγώνας διεξήχθη στο Λανίτειο Στάδιο στη Λεμεσό, με σημαντικές παρουσίες κι επιδόσεις.

-> Αποτελέσματα

Η 18χρονη Στυλιάνα Ιωαννίδου βελτίωσε κατά 2 εκατοστά το ατομικό της, φτάνοντας στα 1,86μ. στο ύψος. Πλησίασε στο 1εκ, το ρεκόρ νεανίδων της Καλλένου, ενώ παραμένει 4η διαχρονικά στο αγώνισμα. H επίδοσή της είναι και η κορυφαία για την κατηγορία Κ20 στον κόσμο για την ώρα φέτος! Τα 1,76μ. πέρασε η Δέσποινα Χαραλάμπους.

Η Σκεύη Ανδρέου, μετά από 7 χρόνια, με αρκετά προβλήματα ενδιάμεσα, βελτίωσε, με 11.64 κατά 1 εκατοστό το ατομικό της (παγκύπριο κορασίδων και νεανίδων – παραμένει 5η διαχρονικά).
Η Ανδρέου κέρδισε τον τελικό των 100μ. με τη Ραμόνα Παπαιωάννου να ακολουθεί σε 11.70.

Είχαν προηγηθεί προκριματικά στο αγώνισμα όπου αντίστοιχα είχε τρέξει η Ανδρέου σε 11.75 και η Παπαιωάννου σε 11.78 με κόντρα άνεμο -2,3μ/”, στην πρώτη της κούρσα μετά την άτυχη εκείνη στιγμή στο 200άρι του βαλκανικού του 2019.

Η Ελένη Αρτυματά επάνήλθε σε αγώνα 400μ. έχοντας να τρέξει την “παρατεταμένη ταχύτητα” από το παγκόσμιο στην Doha, κάνοντας μια πολύ καλή προπονητική κούρσα σε 52.92. Ακολούθησε η Καλλιόπη Κουντούρη σε 55.47, στο αγώνισμα που έκλεισε το πρόγραμμα της ημερίδας.

Στο μήκος η Νεκταρία Παναγή είχε καλύτερο άλμα στα 6,08μ., ενώ ο έφηβος πρωταθλητής του τριπλούν Γρηγόρης Νικολάου έκανε στο τελευταίο του άλμα 7,34μ. με +2,5μ/”. Στο επί κοντώ ο Νίκανδρος Στυλιανού πέρασε τα 5μ.

photo credits (100m) : Anastasia Karekla & trackfieldcy.com
-> photos

Δείτε και:
-> top list 2021
-> all-time CYP

 

 

Επιβλητική η Miller – καλή κούρσα Δεληγιάννη, πρεμιέρα Στεφανίδη στις ΗΠΑ


Δυνατά meeting διεξήχθησαν στις ΗΠΑ τις ημέρες αυτές και ιδίως σε Oregon και Drake relays αλλά και στο Baton Rouge.
Μεταξύ των ελληνικών συμμετοχών, η Κατερίνα Στεφανίδη έκανε τον πρώτο της αγώνα στο επί κοντώ ενώ καλή και ιδιαίτερη κούρσα 800μ. έκανε η Έλλη Δεληγιάννη.
Σε διεθνές επίπεδο όπου σημειώθηκαν πολλές εξαιρετικές επιδόσεις, ξεχώρισε το 400άρι της Miller-Uibo.

-> Αγώνες Ελλήνων στο εξωτερικό

Στην Chula Vista η Κατερίνα Στεφανίδη στον πρώτο της αγώνα στη σεζόν πέρασε τα 4,60μ. και για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό αισθάνθηκε ότι είναι πολύ κοντά σε ένα μεγάλο άλμα, όπως δήλωσε. Ακολουθούν ανά εβδομάδα 2 ακόμα αγώνες, εκεί και στα “Golden Games” που είνια gold meeting του Continental Tour.

Oregon

 

 

Sportime εικονίδο κατηγορίας Στίβος


Στίβος: Σε κακά χάλια τα στάδια Μυτιλήνης και Καλλονής – Κινδυνεύουν αθλητές (φωτογραφίες)

 


Ολοκληρώθηκε η πρώτη ημέρα των Αγώνων Συνθέτων σε Θεσσαλονίκη και Σχηματάρι.

 


Sportime εικονίδο κατηγορίας Στίβος


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου