Τετάρτη 1 Ιουνίου 2022

Γεμάτη αυτοπεποίθηση, χαμόγελο και την προσδοκία πως η χρονιά θα έχει την ανάλογη καλή συνέχεια, η Κατερίνα Στεφανίδη επέστρεψε στο στάδιο Στέλιος Κυριακίδης, εκεί που έχει σημειώσει εξαιρετικές εμφανίσεις.

 

 

 

Η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου είναι μια αθλήτρια που προκαλεί θαυμασμό με τις εμφανίσεις σε όλη τη διάρκεια της φετινής σεζόν.

 

 

Η Ελευθερία Χριστογεώργου ήταν μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις του σημερινού απογεύματος στο στάδιο Στέλιος  Κυριακίδης, αφού κατάφερε όχι μόνο να βελτιώσει δύο φορές το ατομικό της ρεκόρ, αλλά να δημιουργήσει τις συνθήκες για συμμετοχή στις κορυφαίες διοργανώσεις της χρονιάς.

 

 


Το στάδιο Στέλιος Κυριακίδης γέμισε σήμερα από κόσμο που άδραξε την ευκαιρία να δει από κοντά ορισμένες από τις κορυφαίες Ελληνίδες αθλήτριες, που συμμετέχουν στο Filothei Women Gala. 

 

 

Η εθνική μας ομάδας αναχωρεί την Παρασκευή (3/6) για την Τουρκία, ώστε να συμμετάσχει στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Σκυταλοδρομιών στο Ερζερούμ.

 

 

Δυνατές κούρσες θα έχουν την ευκαιρία να δουν όλοι όσοι δώσουν το παρών στους αγώνες Δρόμεια στη Βάρη, την Πέμπτη (2/6).

 

 

Εκδόθηκε από τον ΣΕΓΑΣ η προκήρυξη για τη διοργάνωση τυ πανελληνίου πρωταθλήματος Σκυταλοδρομιών 4Χ100μ. και 4Χ400μ., αγωνίσματα συμπεριλαμβάνονται στο πρόγραμμα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κ23 Ανδρών - Γυναικών 2022.

 

 

 


Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (4-5/6) οι αθλήτριες και οι αθλητές των συνθέτων αγωνισμάτων, οι επταθλήτριες και οι δεκαθλητές, των κατηγοριών Κ18 και Κ23 θα αναμετρηθούν στο πανελλήνιο πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στο Παμπελοποννησιακό στάδιο της Πάτρας.

 

 

 

Κορυφαίοι αθλητές και αθλήτριες των σπριντ και των εμποδίων θα δώσουν το παρών στους αγώνες Δρόμεια στη Βάρη, την Πέμπτη (2/1).

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου