Παρασκευή 17 Ιουνίου 2022

Η Οργανωτική Επιτροπή του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κ18 που είναι αφιερωμένο στη μνήμη του Βασίλης Σεβαστή συγκρότησε τα γκρουπ των αθλητών/τριών σε διάφορα αγωνίσματα για τους προκριματικούς αγωνισμάτων καθώς και τα όρια πρόκρισης σε ορισμένα αγωνίσματα 

 

 

Το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ανδρών- Γυναικών γίνεται το Σαββατοκύριακο (18-19/6) στην πόλη Κράιοβα της Ρουμανίας. Η χώρα μας μετέχει στη διοργάνωση με δυνατή ομάδα, η οποία αποσκοπεί σε καλά αποτελέσματα ενόψει των κορυφαίων διοργανώσεων.

 

 

Ένα μεγάλο έγκλημα σε βάρος του στίβου, συντελείται τις τελευταίες ημέρες στην Κηφισιά, με την απόφαση της Δημοτικής Αρχής να εγκρίνει την καταστροφή των δύο εσωτερικών διαδρόμων στο Ζηρίνειο Στάδιο, ώστε να μεγαλώσει τον αγωνιστικό χώρο του ποδοσφαίρου.

 

 

Με τη συμμετοχή συνολικά 1.350 αθλητών (600) και αθλητριών (750) της κατηγορίας Κ18 ανοίγει η αυλαία στο Πανθεσσαλικό Στάδιο για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της κατηγορίας Κ18 που θα διεξαχθεί στο Βόλο το Σαββατοκύριακο (18-19/6) 

 

 

Ο ΣΕΓΑΣ μετά την επεξεργασία των αριθμητικών δηλώσεων συμμετοχής προχώρησε σε τροποποιήσεις του προγράμματος του Πανελληνίου πρωταθλήματος Κ18, που θα γίνει το Σαββατοκύριακο (18-19/6) στο Βόλο.

 

 

Οι καιρικές συνθήκες δεν εμπόδισαν τον Μίλτο Τεντόγλου να πετύχει το στόχο του και να κάνει δύο τις νίκες του στη σειρά αγώνων Diamond League.

 

 

Την Παρασκευή 10 Ιουνίου 2022 παραδόθηκαν στο Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων ένα πλήρες στρώμα άλματος ύψους (με τους στυλοβάτες και τους πήχεις)  και 85 εμπόδια. Αυτά αποτελούν το πρώτο μέρος του δωρεάν αθλητικού εξοπλισμού που αποφάσισε να παρέχει η  Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Στίβου.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου