Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2022

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21.10.22 ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΤΟΥ ΚΑΥΤΑΝΖΟΓΛΕΙΟΥ

Εκ μέρους της Διεύθυνσης Διοίκησης του Καυτανζογλείου  Σταδίου είχαμε την παρακάτω ενημέρωση:

  1. Σας ενημερώνουμε ότι το Κεντρικό γήπεδο του ΚΕΣ θα παραμείνει κλειστό από την Τρίτη 18/10/2022 και ώρα 20:00μμ έως και το Σάββατο 22/10/2022 (όλη την ημέρα) για λόγους εργασιών ενόψει της συναυλίας που θα πραγματοποιηθεί στις 21/10/2022.
  2. Επίσης, οι δυο χώροι στάθμευσης του ΚΕΣ θα παραμείνουν κλειστοί την ημέρα διεξαγωγής της συναυλίας,  την Παρασκευή 21/10/2022.

 Με εκτίμηση,
Εκ μέρους της Διεύθυνσης Διοίκησης
Προέκταση Αγίου Δημητρίου
τκ:54638 Θεσσαλονίκη
τηλ:2310200082- 2310205534
info@kaftanzoglio.gr

 

ΣΧΟΛΗ ΚΡΙΤΩΝ ΣΤΙΒΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 

Η Στέλλα Πιλάτου παραμένει μία από τις καλύτερες μηκίστριες όλων των εποχών στην Ελλάδα. Με 6,80μ. ατομικό στον κλειστό είναι 2η Ελληνίδα.

 
 

Η Στέλλα Πιλάτου παραμένει μία από τις καλύτερες μηκίστριες όλων των εποχών στην Ελλάδα. Με 6,80μ. ατομικό στον κλειστό είναι 2η Ελληνίδα.

Champions time: Στέλλα Πιλάτου

Η Στέλλα Πιλάτου είχε κατακτήσει το ασημένιο μετάλλιο στο μήκος με 6,64μ. στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού του 2005 στη Μαδρίτη.

Η Φαίδρα Λούνα έχει ένα «σαγηνευτικό» συνδυασμό ονοματεπωνύμου. Φαίδρα, όπως η κόρη του Μίνωα και Λούνα στα ισπανικά που σημαίνει φεγγάρι!

Viral time: Η Φαίδρα Λούνα

Η Φαίδρα Λούνα έκανε το νταμπλ στο πρόσφατο Πρωτάθλημα Ν. Αμερικής στην Παραγουάη κερδίζοντας τα 1.500μ. και τα 5.000μ.

Η Λουίζα Γκέγκα δεν έχει σταματήσει να τρέχει τη φετινή σεζόν! Πρόσφατα κέρδισε αγώνα στο Μίλι και ήταν δεύτερη στα 4χλμ. στην Ιταλία.

Η Λουίζα Γκέγκα ακόμη… τρέχει τη φετινή σεζόν- Νικήτρια στην Ιταλία

Η Λουίζα Γκέγκα είχε κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στα 3.000μ. στιπλ στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Μόναχο.

Σε επτά πόλεις, έξι χώρες θα διεξαχθεί του χρόνου η σειρά Indoor Tour Gold που διοργανώνει η World Athletics. Η αρχή θα γίνει στην Καρλσρούη.

Σε επτά πόλεις, σε έξι χώρες το World Athletics Indoor Tour Gold του 2023

Το World Athletics Indoor Tour Gold ξεκινάει στις 27 Ιανουαρίου στην Καρλσρούη και ολοκληρώνεται στις 25 Φεβρουαρίου στο Μπέρμιγχαμ.

Πολλοί αγώνες διεξάγονται σε όλο τον κόσμο, καθώς και διάφορα νέα που αφορούν τον Στίβο και σας παρουσιάζουμε τα σημαντικότερα γεγονότα. Ο Πέτρος Χατζίου έχει ξεκινήσει την προετοιμασία για τη νέα σεζόν, καθώς στα πλάνα του τη νέα σεζόν είναι ο κλειστός και ένα ατομικό ρεκόρ.

Ο Πέτρος Χατζίου θα μπει από τον κλειστό με στόχο να βελτιώσει το ρεκόρ του

Ο Πέτρος Χατζίου έχει ατομικό ρεκόρ στο επί κοντώ 5,55μ. και φέτος κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα και το ασημένιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Η Κοστάνζε Κλοστερχάλφεν προετοιμάστηκε στην Κένυα και ετοιμάζεται για το ντεμπούτο της στον ημιμαραθώνιο την προσεχή Κυριακή στη Βαλένθια.

Η Κοστάνζε Κλοστερχάλφεν προετοιμάζεται στην Κένυα για το ντεμπούτο της στον ημιμαραθώνιο

Η Κοστάνζε Κλοστερχάλφεν είχε κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στα 5.000μ. στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Μόναχο.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου