Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2022

LATEST

Άλλη μια καλή εμφάνιση πραγματοποίησε η Δάφνη Λαβασά που κατέλαβε την 28η θέση στα 6χλμ. στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου ACC.

Καλή εμφάνιση με ρεκόρ για την Δάφνη Λαβασά στο Περιφερειακό ανωμάλου

Η Δάφνη Λαβασά προετοιμάζεται για τη νέα σεζόν με πρώτο στόχο τον κλειστό, όπου θα κυνηγήσει ρεκόρ κυρίως στα 3.000μ.

Η Νεφέλη Ράμμου ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς τα τελευταία χρόνια και αποφάσισε να κάνει μια αλλαγή στη ζωή της που την πήγε στην Ολλανδία.

Νέα ζωή για την Νεφέλη Ράμμου στην Ολλανδία

Η Νεφέλη Ράμμου ταλαιπωρήθηκε από τον «αχίλλειό» της τη φετινή σεζόν και έκανε έναν μόνο αγώνα στα «Βενιζέλεια» στα Χανιά.

Ένας από τους εφήβους που ξεχώρισαν τη φετινή σεζόν ήταν ο Νίκος Σταματονικολός που αγωνίστηκε στον τελικό του μήκους στο Παγκόσμιο Κ20.

Ο Νίκος Σταματονικολός ξεκίνησε με μεγάλο στόχο το Ευρωπαϊκό Κ23

Ο Νίκος Σταματονικολός πέτυχε φέτος ατομικό ρεκόρ τόσο στον ανοιχτό με 7,62μ. στο Κάλι, όσο και στον κλειστό με 7,44μ. στο Βελιγράδι.

Η Κατερίνα Λαφτσή άφησε την Αθήνα και επέστρεψε στην Καβάλα, όπου έχει ρίξει το βάρος στις σπουδές και δεν θα κάνει του χρόνου πρωταθλητισμό.

Επιστροφή στην Καβάλα και… διάλειμμα για την Κατερίνα Λαφτσή

Η Κατερίνα Λαφτσή αντιμετώπισε τραυματισμούς και επέστρεψε φέτος στους αγώνες μετά από τρία χρόνια απουσίας.

Σήμερα είναι η Εθνική Επέτειος της 28ης Οκτωβρίου και ανάμεσα σε αυτούς που πολέμησαν στο Μέτωπο του '40 ήταν και Έλληνες αθλητές του στίβου.

28η Οκτωβρίου- Αθλητές του στίβου στο Μέτωπο

Πολλοί έχασαν τη ζωή τους, όπως ο Λευτέρης Ντάσκας, αθλητής του ΓΣ Τρικάλων που ήταν ο πρώτος έφεδρος αξιωματικός που σκοτώθηκε στο μέτωπο της Αλβανίας!

Πολλοί αγώνες διεξάγονται σε όλο τον κόσμο, καθώς και διάφορα νέα που αφορούν τον Στίβο και σας παρουσιάζουμε τα σημαντικότερα γεγονότα.

Ειδήσεις από όλο τον κόσμο (28/10/2022)

Το Stivostime σας μεταφέρει τα κυριότερα αποτελέσματα από αγώνες στον στίβο στο εξωτερικό, αλλά και τις σημαντικότερες ειδήσεις.

Η Ευαγγελία Ζυγόρη παραμένει σταθερά τα τελευταία χρόνια μια από τις καλύτερες Ελληνίδες αθλήτριες στα 400μ. και μέλος της Εθνικής ομάδας.

Με στόχο το ρεκόρ και την Εθνική ομάδα προετοιμάζεται η Ευαγγελία Ζυγόρη

Η Ευαγγελία Ζυγόρη ήταν μέλος της Εθνικής ομάδας σκυταλοδρομίας 4x400μ. γυναικών που ταξίδεψε στο Μόναχο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Τον προϋπολογισμό του ΣΕΓΑΣ για το 2023 παρουσίασε στα μέλη του Δ.Σ. η πρόεδρος Σοφία Σακοράφα, που ήταν επικεντρωμένος στον υψηλό αθλητισμό.

Όπως το 2022 έτσι και το 2023 ο προϋπολογισμός της Ομοσπονδίας δείχνει ενίσχυση στον Υψηλό Αθλητισμό

Η Σοφία Σακοράφα είπε πώς αυξάνονται οι μισθοί στους προπονητές κατά 100.000 και κατά 20% οι μισθοί των αθλητών τη νέα χρονιά.

Μετά και την υπόθεση της Νατάλια Αντιούχ, από τα 17 μετάλλια που κατέκτησαν οι Ρωσίδες στην Ολυμπιάδα του 2012, έχουν απομείνει 6 μετάλλια!

Ο αποδεκατισμός των Ρωσίδων αθλητριών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012

Μόνο τρεις Ρωσίδες δεν έχουν κατηγορηθεί για ντόπινγκ, η Έλενα Σοκόλοβα, η Έλενα Ισινμπάεβα και η Τατιάνα Αρχίποβα.

Στις 13 Οκτωβρίου έκλεισε ένας χρόνος από τη δολοφονία της Άγκνες Τίροπ που σόκαρε τον κόσμο και δημιούργησε πολλά ερωτήματα στην Κένυα.

Οι γονείς της Άγκνες Τίροπ περιμένουν ακόμη… δικαιοσύνη για την κόρης τους

Η Άγκνες Τίροπ βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της σε ηλικία 25 ετών. Είχε κατακτήσει δύο χάλκινα μετάλλια στα 10.000μ. σε Παγκόσμια Πρωταθλήματα.

Ο Χρήστος Ρούμτσιος άφησε πολλές υποσχέσεις με τις φετινές του εμφανίσεις. Έφθασε μέχρι τα ημιτελικά στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Κάλι.

Ο Χρήστος Ρούμτσιος προετοιμάζεται για τον κλειστό και στο… βάθος το Ευρωπαϊκό Κ23

Ο Χρήστος Ρούμτσιος είχε κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στα 60μ. εμπόδια στο φετινό Βαλκανικό Πρωτάθλημα Κ20 στο Βελιγράδι.

 



Η Σπυριδούλα Καρύδη είχε μια φετινή σεζόν που ήταν περισσότερο προσαρμογής για να μπορέσει να ισορροπήσει μεταξύ μαθημάτων και προπονήσεων.

Η Σπυριδούλα Καρύδη προετοιμάζεται με στόχους την Πόλη και το βάθρο στο Ευρωπαϊκό Κ23

Η Σπυριδούλα Καρύδη μετείχε και στις δύο μεγάλες διοργανώσεις της χρονιάς στον ανοιχτό, το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου