Σάββατο 14 Ιουλίου 2018

by

Article Preview


Με πολλές καλές επιδόσεις, συναρπαστικό 7θλο και αρκετή βροχή στα μέσα του απογευματινου προγράμματος κύλησε η Δ' ημέρα του παγκοσμίου Ε/Ν

-> Ελληνικές συμμετοχές - αποτελέσματα

Θετική παρουσία είχε η ομάδα 4χ100μ. κι ας τερμάτισε τελευταία στην -γρήγορη- 2η προκριματική σειρά όπου έτρεχε στον εξωτερικό διάδρομο.
Οι Παπαδόπουλος - Καίκης - Γραββάνης - Γκαραγκανης με 40.78 ήταν κοντά στο πανελλήνιο ρεκόρ των 40.40 (έχουν κάνει και 40.68 φέτος οι Καριοφύλλης-Καικης-Γρανιτσιώτης-Γραββάνης) και ήταν η 12η ομάδα στο σύνολο.

Οι Γερμανοί κέρδισαν τη σειρά με 39.13, οι Ιάπωνες στην 3η σειρά έκαναν 39.18, ενώ δεν έγινε η τελευταία αλλαγή των προπορευόμενων Βρετανών στην 1η.

Ο Άρης Δρίτσας έτρεξε στην 1η ημιτελική σειρά των 400μ. με εμπόδια, όπου ...
by

Article Preview


Στο Rabat διεξήχη ο 9ος αγώνας της σειράς Diamond League με τη συμμετοχή του Κώστα Φιλιππίδη και το 5αρι των γυναικών να είναι το κυρίαρχο αγώνισμα
-> Αποτελέσματα

Στο επί κοντώ ο Sam Kendricks ήταν ο νικητής με 5,86μ. Τα 5,80μ. πέρασαν ο Wojciechowski και ο Morgunov που παραλίγο να χει και ατύχημα, ενώ τα 5,60μ. ο Barber, ο Braz που προσπαθεί να ανέβει ξανά, καθώς και ο Κώστας Φιλιππίδης που κατετάγη 6ος μαζί με τον Huang - ενώ ο Lavillenie απέτυχε εκεί!

Ο Φιλιππίδης ξεκίνησε επιτυχώς στα 5,45μ. και πέρασε με την τρίτη τα 5,60μ. αλλά μετά δεν τα κατάφερε στα 5,70μ. και πλέον δίνει ρατεβου σε 2 μέρες στην Πάτρα στο πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Στα 5000μ. η Genzebe Dibaba δεν μπόρεσε να μείνει με το πρωτοπόρο γκρουπ. ...

by

Article Preview


Ένας νέος αγώνας, το Παγκόσμιο Κύπελλο στίβου ("World Athletics Cup") με συμμετοχή 8 κορυφαίων χωρών βάσει και των αποτελεσμάτων του προηγούμενου παγκοσμίου πρωταθλήματος, για τα αγωνίσματα δρόμων μέχρι και 1500μ, τα άλματα και οι ρίψεις, με έναν άνδρα και μια γυναίκα ανά αγώνισμα, γίνεται το Σ/Κ 14-15 Ιουλίου -τα απογεύματα- στο Λονδίνο.

Με αρχηγούς των ομάδων να είναι γυναίκες, για τα 100 χρόνια του δικαιώματος ψήφου στο Ηνωμένο Βασίλειο, οι Μ.Βρετανία (Lorraine Ugen), ΗΠΑ (Queen Harrison), Τζαμάικα (Shelley-Ann Fraser-Pryce), Κίνα (Gong Lijiao), Ν.Αφρική (Carina Horn), Γερμανία (Katherina Molitor), Γαλλία (Ninon Guillon-Romarin), Πολωνία (Anna Jagaciak-Michalska) θα λάβουν μέρος με ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου