Παρασκευή 12 Ιουλίου 2019



Η Ειρήνη Μιχάλα εκπροσώπησε τη χώρα μας στα 10.000 μ. στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23 στο Γκέβλε της Σουηδίας.


 


Καλή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Οδυσσέας Μουζενίδης στον τελικό της σφαιροβολίας, στη δεύτερη ημέρα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κ23.


 


Στις καθιερωμένος δηλώσεις του αεροδρομίου,  πριν την αναχώρηση της ομάδας για τη Σουηδία, ο Τεντόγλου ήταν ευθύς και ξεκάθαρος. Δεν δίστασε να απαντήσει πως η νίκη... "θα είναι εύκολη". Και δικαιώθηκε όχι μόνο γιατί κράτησε την υπόσχεση του και πέτυχε αυτό που είχε σχεδιάσει, αλλά πολύ περισσότερο γιατί έκανε μια εξαιρετική εμφάνιση σε έναν σπουδαίο αγώνα.


 


Ένα πλούσιο βιογραφικό με μετάλλια σε όλες - σχεδόν - τις κατηγορίες, με διακρίσεις και επιδόσεις υψηλού επιπέδου κι όλα αυτά στην αρχή μιας λαμπρής - όπως- διαγράφεται καριέρας.


 


Ο ΣΕΓΑΣ μετά την επεξεργασία των δηλώσεων συμμετοχής, ενημερώνει τα σωματεία και τους αθλητές – αθλήτριες που συμμετέχουν στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Κ16, στο Νότιο Όμιλο (Χαλκίδα 13-14 Ιουλίου) για τα παρακάτω:


 


Κοντά στην πρόκριση στον τελικό της σφαιροβολίας βρέθηκε η Σοφία Καϊσσίδου που κατέλαβε την 13η θέση στον προκριματικό του αγωνίσματος.


 


Μετά την επεξεργασία των δηλώσεων συμμετοχής για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ16 που θα διεξαχθεί το Σάββατο 13 Ιουνίου και Κυριακή 14 Ιουλίου 2019, ο ΣΕΓΑΣ ανακοινώνει τις εξής τροποποιήσεις και διευκρινίσεις που αφορούν το αγωνιστικό πρόγραμμα του βορείου ομίλου, στην πόλη της Καβάλας.


 


Έναν τελικό με ελληνικό ενδιαφέρον, μία παρουσία σε ημιτελικό και πέντε αθλητές και αθλήτριες να μετέχουν για πρώτη φορά στα αγωνίσματα τους, περιλαμβάνει το πρόγραμμα της τρίτης ημέρας του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κ23 στο Γκέβλε, το Σάββατο 13/7.



 

Παρά τη δυνατή βροχή και τη χαμηλή θερμοκρασία η Ολυμπία Καραγιάννη κατάφερε να πετύχει τον πρώτο της στόχο στο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23 και να προκριθεί στον ημιτελικό των 400 μ. εμπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου