Πέμπτη 25 Ιουλίου 2019











Απευθείας τελικός θα γίνει σε τέσσερα αγωνίσματα του Πανελληνίου πρωταθλήματος της Πάτρας (27-28/7)



 


Το 83ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα γυναικών θα γίνει το Σάββατο και την Κυριακή και αναμένεται ιδιαίτερα συναρπαστικό, αφού θα συμμετάσχουν ορισμένες από τις κορυφαίες αθλήτριες. Η Κατερίνα Στεφανίδη και η Βούλα Παπαχρήστου είναι αναμφίβολα τα δύο ονόματα με τα βαριά βιογραφικά, ωστόσο δεν είναι οι μόνες που θα τραβήξουν πάνω τους την προσοχή.


 


Για 105η φορά θα διεξαχθεί το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών με την Πάτρα να φιλοξενεί για έκτη φορά τη διοργάνωση και την Αθήνα να παραμένει με διαφορά στην κορυφή αφού έχει φιλοξενήσει τον συγκεκριμένο αγώνα 45 φορές.



Φοβερό πανελλήνιο ρεκόρ Κ18 σημείωσε η Αναστασία Ντραγκομίροβα στο έπταθλο στο Ολυμπιακό Φεστιβάλ Νεότητας στο Μπακού.


Την δεύτερη κούρσα της καριέρας της κάτω από τα 60.00 πραγματοποίησε σήμερα η Αννα Χατζηπουργάνη, που έκανε εξαιρετική εμφάνιση στον τελικό των 400 μ. εμπ. στο Ολυμπιακό Φεστιβάλ Νεότητας στο Μπακού.



 


Το 103ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών και το 83ο Γυναικών διεξάγεται για τέταρτη διαδοχική χρονιά το Σάββατο και την Κυριακή,  στο Στάδιο της Πάτρας,με τη συμμετοχή κορυφαίων αθλητών και αθλητριών μας. 



 


Στο βασικό της αγώνισμα, το τριπλούν, θα συμμετάσχει το Σαββατοκύριακο η Βούλα Παπαχρήστου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της Πάτρας.



 


Η κατάκτηση νίκης στο πανελλήνιο πρωτάθλημα είναι μια ξεχωριστή στιγμή για τις αθλήτριες και τους αθλητές, έχει διαχρονική αξία και παράλληλα αποτελεί  καταξίωση ενώ για αρκετούς σημαίνει την αρχή της αθλητικής τους καριέρας. 



 


Ένα αγώνισμα πριν το φινάλε και η Αναστασία Ντραγκομίροβα βρίσκεται στην πρώτη θέση στης βαθμολογίας του επτάθλου στο Ολυμπιακό Φεστιβάλ Νεότητας στο Μπακού.



 


Λίγο πριν την ολοκλήρωση της σεζόν η Στέλλα Κωνσταντινίδου κατάφερε να πετύχει σπουδαία επίδοση στα 400 μ., στο Ολυμπιακό Φεστιβάλ Νεότητας στο Μπακού.



 


Το 105ο πανελλήνιο Πρωτλαθλημα ανοιχτού στίβου Ανδρών και το 83ο Γυναικών θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 27 και 28 Ιουλίου στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο της Πάτρας.




 


Η Πάτρα θα είναι η επόμενη στάση της Κατερίνας Στεφανίδη, η οποία θα είναι ένα από τα μεγάλα ονόματα του φετινού Πανελληνίου Πρωταθλήματος.


segas.gr












 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου