Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2020

Έχει καταντήσει ρουτίνα με το γνωστό site της παραπληροφόρησης, όπου για μια ακόμη το ρεπορτάζ στο οποίο αναφέρεται είναι 100% ανακριβές.

Περισσότερα... 

 

 

Ο Χρήστος Φραντζεσκάκης συνδύασε την συμμετοχή του στο μίτινγκ του Σαμορίν με βολή στα 75,34 μ., επίδοση που του έδωσε και την πρώτη θέση στη σφυροβολία.

Περισσότερα... 

 

 

Στο στάδιο "Στέλιος Κυριακίδης" διεξάγεται σήμερα το Filothei Women Gala, με τη συμμετοχή κορυφαίων Ελληνίδων και ξένων αθλητριών.

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ημιμαραθωνίου δρόμου θα γίνει στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου με τη συμμετοχή κορυφαίων ανδρών και γυναικών.

Περισσότερα... 

 

 

Ενόψει της εισαγωγής στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής, του σχεδίου νόμου του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού αύριο, η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή παρουσιάζει τα όσα διαδραματίστηκαν στη Βουλή των Ελλήνων κατά τη συζήτηση και ψήφιση του νόμου 4639/2019 για τον αθλητισμό τον προηγούμενο Νοέμβριο και δημιούργησαν στους βουλευτές και στο προεδρείο της Βουλής την πεποίθηση ότι καταργήθηκε η αναδρομικότητα των θητειών των παραγόντων των Αθλητικών Ομοσπονδιών.

Περισσότερα... 

 

 

Μετά την προ ημερών απόφαση της Υγειονομικής Επιτροπής της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, που δεν επιτρέπει αγώνες δρόμου με περισσότερους από 100 συμμετέχοντες και εργαζόμενους στο σύνολο κάθε διοργάνωσης εκτός Σταδίου, ο ΣΕΓΑΣ, σε συνεννόηση με τις κατά τόπους Περιφερειακές και Δημοτικές Αρχές, ανακοινώνει τη ματαίωση του συνόλου των αγώνων της σειράς Run Greece 2020 (Αλεξανδρούπολη, Πάτρα, Καστοριά, Ιωάννινα, Λάρισα, Ρόδος, Ηράκλειο).

Περισσότερα... 

 

 

Λόγω της πανδημίας και όπως είναι γνωστό η φετινή είναι μια διαφορετική χρονιά και στον χώρο των ΜΜΕ.

Ο ΣΕΓΑΣ πρωτοπορώντας για μια ακόμη φορά προχώρησε

Περισσότερα...

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου