Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2020


Το διοικητικό συμβούλιο της Ομοσπονδίας συνεδρίασε σήμερα με βασικό θέμα την επικύρωση των κατηγοριών του σχεδιασμού της νέας χρονιάς.

 

 

Στα γραφεία της ομοσπονδίας βρέθηκε το πρωί της Τρίτης αντιπροσωπεία της ΕΒΑΣ (Έλληνες Βετεράνοι Αθλητές Στίβου), προκειμένου να συναντήσει τον γενικό γραμματέα της ομοσπονδίας Βασίλη Σεβαστή.

 

 

Την μαζική αντίδραση μελών της οικογένειας του ελληνικού στίβου έχει προκαλέσει το νέο αθλητικό Νομοσχέδιο, το οποίο ψηφίστηκε την περασμένη εβδομάδα στη Βουλή.

 

 


To IEK AKMH και ο ΣΕΓΑΣ επεκτείνουν την αποκλειστική συνεργασία τους για τα επόμενα τρία χρόνια με στόχο να δώσουν ακαδημαϊκή ευκαιρία σε ακόμη περισσότερους αθλητές και αθλήτριες, που διακρίνονται εντός και εκτός συνόρων.

 

 

 


 

Η Κατερίνα Ασημακοπούλου και ο Παναγιώτης Καραΐσκος επικράτησαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ημιμαραθωνίου δρόμου, που έγινε σε δύσκολες- λόγω του δυνατού αέρα- συνθήκες.

 

 

Όπως και το 2019 έτσι και φέτος, ο Παναγιώτης Καραΐσκος (ΠΓΣ) αναδείχθηκε πρωταθλητής στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ημιμαραθωνίου δρόμου επιβεβαιώνοντας τη σταθερά ανοδική πορεία του τα τελευταία χρόνια στους δρόμους μεγάλων αποστάσεων. Ο αθλητής του Σταύρου Καρρέ από την αρχή του αγώνα επέλεξε να πάρει τα ηνία και να δώσει το ρυθμό στους αντιπάλους του.

 

 

 

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ημιμαραθωνίου δρόμου θα γίνει αύριο (Κυριακή, 20/9)  στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο, σε μια διαδρομή διαφορετική από αυτή που έχουν συνηθίσει οι αθλητές και αθλήτριες την τελευταία οχταετία.

 

 

 

Με αφορμή την απόφαση του Υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, να κατεβάσει το όριο ηλικίας για συμμετοχή στα συμβούλια των ομοσπονδιών στα 70 έτη, ο Γενικός Γραμματέας του ΣΕΓΑΣ, Βασίλης Σεβαστής, προχώρησε στην παρακάτω δήλωση:

 

 

Μια ακόμη εξαιρετική εμφάνιση πρόσθεσε στο ενεργητικό της η Ελίνα Τζένγκο, που κατέλαβε την τρίτη θέση στον ακοντισμό στο μίτινγκ του Κλάντνο με βολή στα 62,21 μέτρα.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου