Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2020

 

O Χρήστος Φραντζεστάκης θα συνεχίσει τους αγώνες του στο μίτινγκ που θα γίνει στην πόλη Σαμορίν (11/9) της Σλοβακίας, λίγες ημέρες από τη συμμετοχή του στο μίτινγκ στο Χόρζοφ, όπου συνοδεύτηκε με ένα νέο ατομικό του ρεκόρ στη σφυροβολία με βολή στα 76,78 μέτρα.

 

 

Ο Χρήστος Φραντζεσκάκης αγωνίστηκε σήμερα στο μίτινγκ "Καμίλα Σκολιμόβσκα", που γίνεται στη μνήμη της σπουδαίας σφυροβόλου στο Χόρζοφ της Πολωνίας.

 

 

Σε ένα γνώριμο για εκείνον μέρος, στο Ίνσμπουργκ της Αυστρίας, βρέθηκε σήμερα ο Κώστας Φιλιππίδης, προκειμένου να αγωνιστεί στο street event, που ανήκει στη σειρά αγώνων Golden Fly.

 

 

 

Η Ιωάννα Ζάκκα συμμετείχε σήμερα για πρώτη φορά στην καριέρα της σε Diamond League και κατάφερε να ολοκληρώσει τον αγώνα της στο ύψος, στην τέταρτη θέση.

 

 

Για μία ακόμη φορά, το γνωστό site της παραπληροφόρησης επιχειρεί να δημιουργήσει σύγχυση και εντυπώσεις στο χώρο του αθλήματος μας, προκειμένου να εξυπηρετήσει τις δικές του γνωστές σκοπιμότητες.

 

 

Για τον δεύτερο κύκλο αγώνων στην θερινή περίοδο ετοιμάζεται ο Κώστας Φιλιππίδης, που παρά τις δυσκολίες της σεζόν παραμένει σε αγωνιστική τροχιά και σε θέση να κυνηγήσει καλές επιδόσεις.

 

 

Μετά την απόφαση της Υγειονομικής Επιτροπής της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, που απαγορεύει αγώνες δρόμου με περισσότερους από 100 συμμετέχοντες και εργαζόμενους στο σύνολο κάθε διοργάνωσης εκτός Σταδίου, ο ΣΕΓΑΣ και ο Δήμος Αθηναίων, σε συνεννόηση με την Περιφέρεια Αττικής, ανακοινώνουν τη ματαίωση της διοργάνωσης του Ημιμαραθωνίου Αθήνας 2020, που ήταν προγραμματισμένος για τις 20 Σεπτεμβρίου.

 

 

Η Ιωάννα Ζάκκα θα βιώσει την πρώτη της συμμετοχή σε αγώνα Diamond League, αφού θα είναι μία από τις επτά άλτριες του ύψους, που θα συμμετάσχουν στη διοργάνωση των Βρυξελλών, την Παρασκευή (4/9).

 

 

Κορυφαίες Ελληνίδες, αλλά και ξένες αθλήτριες, θα δώσουν το παρών στο 21o Filothei Women Gala στο στάδιο "Στέλιος Κυριακίδης", την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου