Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2020

Με τα όρια της ΕΑΑ στα ευρωπαικά των κατηγοριών το 2021


Το 2021, εάν το επιτρέψουν φυσικά οι συνθήκες, θα είναι γεμάτο διοργανώσεις – καθώς έχουν προστεθεί και ορισμένες εξ αναβολής.
Μεταξύ τους είναι και τα ευρωπαικά των κατηγοριών, τόσο των Νέων (Κ23) και των Εφήβων/Νεανίδων (Κ20) όσο και αυτό των Παίδων/Κορασίδων (Κ18) που δεν έγινε φέτος.

Ο ΣΕΓΑΣ αποφάσισε να να θέσει τα ίδια όρια με αυτά της Ευρωπαικής Ομοσπονδίας, σε αντίθεση με ό,τι έπραττε συνήθως – καθώς ειδικά σε αυτές τις διοργανώσεις έθετε δυσκολότερα.
Ακόμα και στο αναβληθέν Ευρωπαικό Κ18, που για φέτος είχε θέσει άλλα όρια, τώρα και εκεί ακολουθεί της ΕΑΑ.

Όρια προυποθέσεις:

Σε κάθε περίπτωση ο ΣΕΓΑΣ θα αναγνωρίζει επιτεύξεις από 1/1/2021 και όχι όσες τυχόν έγιναν φέτος.

Να σημειωθεί πως η Ευρωπαική Ομοσπονδία δέχεται για τις διοργανώσεις της επιδόσεις που έγιναν και από τον Απρίλιο φέτος έως τώρα, σε αντίθεση με την Παγκόσμια ξ οποία δεν τις δέχεται για τις διοργανώσεις της και η ισχύς τους επανήλθε από 1/12.
Το 2021 περιλαμβάνει και το Παγκόσμιο Κ20 που δεν έγινε φέτος και η παγκόσμια Ομοσπονδία θα δημοσιοποιήσει αυτές τις ημέρες τα όρια και προυποθέσεις της διοργάνωσης (λογικά ανάλογα με ό,τι ίσχυε αρχικά για το 2020) που αναμένεται να ισχύσουν και για ΣΕΓΑΣ – άλλωστε στη διοργάνωση αυτή είχε ορίσει τα ίδια όρια.

 

Τα όρια του ΣΕΓΑΣ για το ευρωπαϊκό Κ20 του Ταλίν
Ο ΣΕΓΑΣ ανακοίνωσε σήμερα τα όρια για τις μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις του 2021, μέσα στις οποίες είναι και το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα των εφήβων και των νεανίδων που θ...
 

 
 
 

 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου