Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2021


Η συμμετοχή πέντε ακόμη αθλητών και αθλητριών μας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού του Τορούν, επιβεβαιώθηκε σήμερα από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία.

 

 

Η Ελλάδα θα είναι παρούσα στην 36η στάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος κλειστού στο Τορούν της Πολωνίας, που φιλοξενεί τη διοργάνωση για δεύτερη φορά, πολλά χρόνια από το μακρινό 1975, όπου η διοργάνωση είχε γίνει στην πόλη Κατοβίτσε.

 

 

Μόλις μία εβδομάδα έχει απομείνει για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου στο Τορούν της Πολωνίας (4- 7 Μαρτίου), εκεί όπου θα συγκεντρωθούν ορισμένοι από τους κορυφαίους και τις κορυφαίες της Ευρώπης, που επέλεξαν να παραμείνουν σε τροχιά δράσης παρακάμπτοντας όσα προβλήματα προκάλεσε τον τελευταίο χρόνο η πανδημία του ιού covid-19.

 

 

 

Κορυφαίοι αθλητές και αθλήτριες του βάδην θα βρεθούν την Κυριακή στα Μέγαρα για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 35χλμ.

 

 

 

Καλές παρουσίες πραγματοποίησαν ο Παναγιώτης Μαντζουρογιάννης και η Παναγιώτα Δόση στο μίτινγκ κλειστού, που έγινε σήμερα στο Βελιγράδι, .

 

 

 

Συνολικά 15 αθλητές και αθλήτριες αποτελούν την εθνική μας ομάδα, η οποία θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού,το οποίο θα γίνει στο Τορούν (4-7/3).

 

 

Το Πανελλήνιο πρωτάθλημα 35χλμ. βάδην θα γίνει την Κυριακή (28/2) στα Μέγαρα. Παράλληλα θα διεξαχθεί και η ημερίδα βάδην για αθλητές και αθλήτριες όλων των κατηγοριών.

 

 

Λιγότερο από δέκα ημέρες έχουν απομείνει για την έναρξη του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος κλειστού στο Τορούν (4-7/3).

 

 

 

Οριστικοποιήθηκαν οι αντιπρόσωποι των σωματείων του ΣΕΓΑΣ με δικαίωμα ψήφου και συμμετοχής στη Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας, που θα πραγματοποιηθεί στις 20 ή 21 Μαρτίου του 2021.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου