Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017


Με την ολοκλήρωση των εργασιών της ΕΠΑΚΑΒ οι σύνεδροι και τα μέλη της διοίκησης του ΣΕΓΑΣ εξέδωσαν ψήφισμα τονίζοντας τα καίρια προβλήματα που αναζητούν άμεση λύση, αλλά και το ρόλο της πολιτείας, που καλείται να παίξει καθοριστικό ρόλο στα περισσότερα απ΄αυτά.

 

 

 

 


Ολοκληρώθηκαν σήμερα το απόγευμα οι εργασίες της φετινής ΕΠΑΚΑΒ με προτάσεις και τοποθετήσεις των συνέδρων.

 

 

 

 


Με τα θέματα της Επιτροπής Ανάπτυξης ξεκίνησαν οι εργασίες της δεύτερης και τελευταίας ημέρας, της Πανελλήνιας Διάσκεψης (ΕΠΑΚΑΒ) για την ανάπτυξη του αθλητισμού στη βάση.

 

 

 

 


Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε τις εμφανίσεις της για τη νέα σεζόν η Σταματία Σκαρβέλη. Η πρωταθλήτρια της σφαιροβολίας σε αγώνες στην Ιντιάνα έστειλε τη σφαίρα στα 17,77 μ. και βελτίωσε το ατομικό της ρεκόρ, το οποίο ήταν 16,37 μ. (16,76 μ. στον ανοιχτό).

 

 

 

 


Με την ομιλία του προέδρου του ΣΕΓΑΣ Κώστα Παναγόπουλου άνοιξαν οι εργασίες της φετινής ΕΠΑΚΑΒ στο ξενοδοχείο ΟASIS στη Γλυφάδα. Ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ αναφέρθηκε στο αγωνιστικό κομμάτι, στις δράσεις της ομοσπονδίας, αλλά και στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο αθλητισμός γενικότερα.

 

 

 

 


Η ορθή χρήση των συμπληρωμάτων διατροφής θα απασχολήσει το 6ο διαδικτυακό σεμινάριο της χρονιάς, τη Δευτέρα (21.30, 18/12).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου