Δευτέρα 6 Μαΐου 2019



Ο Μίλτος Τεντόλου (ΓΣ Κηφισιάς) δοκίμασε σήμερα τις δυνάμεις του στο τριπλούν στο διασυλλογικό πρωτάθλημα Ανδρών/Γυναικών στον Άγιο Κοσμά και επιβεβαίωσε για μία ακόμη φορά τις ικανότητες του.


Δύο άλματα ήταν αρκετά για την Βούλα Παπαχρήστου (ΑΟ Κάλλιστος) για να δείξει πως είναι σε εξαιρετική κατάσταση.


Ο Χριστόφορος Μερούσης έκανε σήμερα τον πρώτο του μαραθώνιο στη σεζόν και τον 15ο της καριέρας του, στην Πράγα.


Ο καιρός έκανε τελικά το χατήρι στους αθλητές και τις αθλήτριες που μετείχαν στον 5ο όμιλο του διασυλλογικού πρωταθλήματος Ανδρών/Γυναικών στον Άγιο Κοσμά και αυτό είχε ως συνέπεια οι αγώνες να γίνουν χωρίς προβλήματα και με αρκετά καλές - για τα δεδομένα της εποχής - επιδόσεις.


Στο Ηράκλειο της Κρήτης έγινε ο 7ος όμιλος του διασυλλογικού πρωταθλήματος Ανδρών/Γυναικών. Εκεί ο Γιάννης Νυφαντόπουλος (ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος) ξεκίνησε τη χρονιά με το καλό για την εποχή 10.45 (0,4), επίδοση που δείχνει πως σύντομα θα είναι σε θέση να κυνηγήσει χρόνους κάτω από το 10.40.
 



Η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου (ΓΣ Κουφαλίων) ξεπέρασε για μια ακόμη φορά τις προσδοκίες και μόλις στην έναρξη της θερινής περιόδου κατάφερε να πετύχει πανελλήνιο ρεκόρ στα 100 μ. Κ18, στη διάρκεια του διασυλλογικού πρωταθλήματος στο Καυτανζόγλειο. 








 https://www.stivoz.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου