Σάββατο 18 Μαΐου 2019



Στο διασυλλογικό πρωτάθλημα, για τον όμιλο της Λέσβου αγωνίστηκαν σήμερα δύο πρωταθλητές μας, ο Κώστας Δουβαλίδης και ο Μιχάλης Μερτζανίδης.



 


Η δεύτερη ημέρα των διασυλλογικών αγώνων ολοκληρώνεται αυτό το Σαββατοκύριακο σε επτά στάδια της χώρας.



 


Η εαρινή φάση της σειράς των αγώνων Run Greece ολοκληρώνεται την Κυριακή 19 Μαΐου στα Ιωάννινα όπου θα διεξαχθεί ο 4ος αγώνας.




 


Στη Λιθουανία θα ταξιδέψει το πρωί του Σαββάτου (18/5) η εθνική μας ομάδα που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο βάδην, το οποίο θα γίνει την Κυριακή (19/5) στο Άλιτους.



 


Από τις ιστορικότερες συναντήσεις στίβου στη χώρα μας που προσφέρει διαχρονικά δυνατές συγκινήσεις και μεγάλες επιδόσεις θα διεξαχθεί για μια ακόμη χρονιά στην Καλαμάτα την Τετάρτη 19 Ιουνίου.


 


Στη Σανγκάη στρέφεται το ενδιαφέρον των φίλων του στίβου, αφού εκεί θα γίνει το Σάββατο (18/5, ΕΡΤ SPORTS HD 14.00) το δεύτερο Diamond League της χρονιάς κι εκεί θα είναι για να αγωνιστούν δύο πρωταθλήτριες μας κι ένας πρωταθλητής μας.


Τα 400 μ. των γυναικών θα είναι ένα από τα συναρπαστικότερα αγωνίσματα στο διεθνές μίτινγκ "Βενιζέλεια- Χανιά", που διοργανώνει ο ΣΕΓΑΣ στην πόλη των Χανίων στις 9 Ιουνίου.


Το πριμ υψηλών διακρίσεων για τους αθλητές και τις αθλήτριες που κατέκτησαν μετάλλιο στις διοργανώσει του 2018 επικύρωσε το διοικητικό συμβούλιο της ομοσπονδίας, στη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης του.


Στη Μυτιλήνη θα γίνει το ντεμπούτο του Κώστα Δουβαλίδη (ΑΟ Ηφαιστία) στην θερινή αγωνιστική δράση, την Παρασκευή (17/5). Ο πρωταθλητής μας θα συμμετάσχει στον 10ο όμιλο του διασυλλογικού πρωταθλήματος Ανδρών/Γυναικών με στόχο να ενισχύσει το σωματείο του και φυσικά να κάνει μια δυνατή προπόνηση.



http://www.segas.gr


 stivoz.gr






sportsfeed.gr
Στα Τρίκαλα θα αγωνιστεί σήμερα ο Παναγιώτης Μαντζουρογιάννης,…
 Sportsfeed.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου