Παρασκευή 10 Μαΐου 2019


Τα όρια συμμετοχής στις κορυφαίες διοργανώσεις της θερινής περιόδου, θα έχουν την ευκαιρία να εξασφαλίσουν αθλητές και αθλήτριες, που θα συμμετάσχουν στη διοργάνωση "Αλεξάνδρειοι Δρόμοι" στις 24 Μαΐου στη Θεσσαλονίκη.
Τρεις πρωταθλητές Ευρώπης θα βρεθούν το Σάββατο στο δημοτικό στάδιο Αργοστολίου, προκειμένου να συμμετάσχουν στους αγώνες Βεργώτεια 2019. Η Βούλα Παπαχρήστου, ο Μίλτος Τεντόγλου και ο Δημήτρης Τσιάμης, θα συμμετάσχουν στη διοργάνωση στο αγώνισμα του μήκους.

Στην Τρίπολη θα γίνει το Σάββατο το Φεστιβάλ Ρίψεων, «Μανώλης Μανωλόπουλος» με τη συμμετοχή κορυφαίων αθλητών και αθλητριών όλων των κατηγοριών.

Η Αναστασια Ντραγκομίροβα ολοκλήρωσε έναν ακόμη αγώνα επτάθλου, συνδυάζοντας τον με μια σπουδαία επίδοση. Η 16χρονη αθλήτρια από τη Χαλκιδική, στη διάρκεια της δεύτερης και τελευταίας ημέρας του Πανελληνίου σχολικού πρωταθλήματος, συγκέντρωσε 5.680 β. και πλησίασε το ατομικό της ρεκόρ, το οποίο είναι 5.718 β. από το φετινό διασυλλογικό πρωτάθλημα της Θεσσαλονίκης.

Ανοιχτό κάλεσμα προς όλους τους πολίτες προκειμένου να συμμετάσχουν στη μεγάλη γιορτή Αθλητισμού και Πολιτισμού, το RUN GREECE-Καστοριά 2019 που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 12 Μαΐου 2019,

Η πρώτη ημέρα του Πανελληνίου σχολικού πρωταθλήματος έγινε σήμερα στο ανακαινισμένο στάδιο των Ζωσιμάδων.
Η Ελίνα Τζενγκο κατάφερε να πετύχει σήμερα, αυτό  που επιδίωκε απο τον περασμένο Οκτώβριο, στη διάρκεια του Πανελληνίου σχολικού πρωταθλήματος στα Γιάννενα. 

Στις 25 Ιουνίου θα συγκεντρωθούν στην πλατεία Συντάγματος κορυφαίοι άλτες του επί κοντώ, που θα διεκδικήσουν υψηλές πτήσεις στο 7ο Athens Street Pole Vault.

Με ένα σπουδαίο τελικό στη σφυροβολία ξεκίνησε η ημέρα στα Γιάννενα στο Πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα. 
segas.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου