Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2019



Με την ένταξη των Διασυλλογικών Αγώνων καθώς και περιφερειακών διοργανώσεων ολοκληρώθηκε ο βασικός κορμός του αγωνιστικού προγράμματος του 2020.



 


Στα γραφεία του ΣΕΓΑΣ έγινε σήμερα η πρώτη συνεδρίαση της 16μελής ομάδας που θα αναλάβει τη συγγραφή του νέου εγχειριδίου της ομοσπονδίας για ενιαίο πρόγραμμα προπόνησης στις κατηγορίες Κ14, Κ16 και Κ18.


 


Έφυγε σήμερα από τη ζωή στα 82 του χρόνια, ο Δημήτρης Πολυχρονόπουλος, ένας σπουδαίος άνθρωπος του ελληνικού στίβου με πολύχρονη παρουσία στο χώρο.


 


Ο Κώστας Φιλιππίδης είναι ένας από τους πρωταγωνιστές του άλματος επί κοντώ της τελευταίας δεκαετίας παγκοσμίως. Η συνέπεια του στο πέρασμα του χρόνου, τον κατατάσσουν στους σταθερότερους άλτες και παράλληλα στα φαβορί για διάκριση σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις.


 


Η διαδρομή των αθλητών και αθλητριών μας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο ξεκίνησε το απόγευμα της Δευτέρας (25/11) από την πρεσβεία της Ιαπωνίας. Εκεί, σε μια όμορφη και συνάμα επίσημη τελετή η ομοσπονδία υπέγραψε τη συμφωνία με την πόλη του Μισάτο, όπου θα γίνει το τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας της εθνικής μας ομάδας πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.


 


Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού, Ολυμπιακοί Αγώνες και Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα είναι οι διοργανώσεις, που περιλαμβάνει το πρόγραμμα του 2019 και η Βούλα Παπαχρήστου θέλει όχι μόνο να είναι παρούσα σε αυτές, αλλά να παίξει καθοριστικό ρόλο στο αγώνισμα της, το τριπλούν.


 


Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιο και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Παρισιού είναι δύο διοργανώσεις που βρίσκονται στο στόχαστρο των αθλητών και αθλητριών του Αλέξανδρου Παπαδημητριου και για τους οποίους ο έμπειρος προπονητής έχει ήδη κάνει τον βασικό του προγραμματισμό.

segas.gr



sportsfeed.gr
Η Ειρήνη Βασιλείου δε θα φύγει για μία πιο ζεστή χώρα όπως είχε κάνει…
sportsfeed.gr
Δεν του βγήκε ο μαραθώνιος του Μο Φάρα και αποφάσισε να επιστρέψει…
sportsfeed.gr
Οι δυο ταχύτεροι μαραθωνοδρόμοι όλων των εποχών σε άνδρες και…
sportsfeed.gr
Στα 10.000μ. επιστρέφει ο Μο Φάρα στοχεύοντας σε ακόμη ένα χρυσό…











Δείτε το παρακάτω έγγραφο:
Σεμινάριο Φυσικής Αγωγής



20ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΤΗΣ Ε.Γ.Β.Ε.



 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου