Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2019

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ              Θεσ/νίκη  25-10-2019
ΣΤΙΒΟΥ Β. ΕΛΛΑΔΑΣ                                                                                           
Καυτατζόγλειο  Στάδιο
Τ.Κ   54636                                                                                                                                                             ΠΡΟΣ :  Μέλη             
e-mail: spstivouve@gmail.com                                                                                                                                                                   
                             


ΕΤΗΣΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

       Η ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση  του Συνδέσμου Προπονητών Στίβου Β. Ελλάδας  θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2019 στο Καυτανζόγλειο στάδιο.
     Όσοι από τους συναδέλφους θέλουν να θέσουν θέματα ημερησίας διάταξης, παρακαλούνται να τα αποστείλουν γραπτώς μέχρι την Παρασκευή 01/11/2019 στο email: spstivouve@gmail.com.
 









 

 

 'Ολα έτοιμα για τον 37ο ΑΜΑ και τις παράλληλες εκδηλώσεις (πρόγραμμα)



Μία εβδομάδα έχει απομείνει για την έναρξη των αγωνιστικών διοργανώσεων του 37ου Μαραθωνίου Αθήνας, του Αυθεντικού, ωστόσο οι παράλληλες εκδηλώσεις για το κορυφαίο αθλητικό και κοινωνικοπολιτισμικό γεγονός της πόλης ξεκινούν την Δευτέρα (4/11).


 


Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης σε συνεργασία με τον Δήμο Σερρών διοργανώνει αγώνα δρόμου σε δημόσια οδό, με την επωνυμία "35ος Γύρος της πόλης των Σερρών" την Κυριακή (3/11).


 


Με ένα ηχηρό μήνυμα υποστήριξης του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, σημαίνει την αντίστροφη μέτρηση για τον 37ο αγώνα,


 


Το 2009, με αφορμή την επετειακή διοργάνωση του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας την επόμενη χρονιά, όπου συμπληρώθηκαν 2.500 χρόνια από τη Μάχη του Μαραθώνα,


 


Ο Μαραθώνιος Harmony της Γενεύης για τη Unicef (Ελβετία) θα τιμηθεί με το βραβείο Κοινωνικής Προσφοράς της AIMS για το 2019.


 


Η Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία (ΕΠΕ) και ο 37ος Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας ενώνουν για άλλη μια φορά τις δυνάμεις τους με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού για τη σημασία της πρόληψης, συμπληρώνοντας πλέον επτά χρόνια αδιάλειπτης συνεργασίας, με την ευγενική χορηγία της Pfizer Hellas.



 


Την ερχόμενη Κυριακή (10/10) θα γίνει ο 37ος Μαραθώνιος Αθήνας, ο Αυθεντικός το κορυφαίο γεγονός της πόλης που φέτος θα ξεπεράσει κάθε προσδοκία με τη συμμετοχή 60.000 δρομέων από όλο τον πλανήτη στο σύνολο των αποστάσεων που θα γίνουν στο διήμερο της δράσης.



 


Με αφορμή τη συνεργασία της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας (ΕΠΕ) ως Θεσμικού Εταίρου με τον 37ο Μαραθώνιο της Αθήνας, τον Αυθεντικό, διοργανώνεται συνέντευξη Τύπου αύριο Παρασκευή (1/11, 11:30) στην Αίγλη Ζαππείου (αίθουσα ΟΛΥΜΠΙΑ).


 


Η Διεθνής Ένωση Μαραθωνίων Δρόμων και Αγώνων Μεγάλων Αποστάσεων (AIMS), η οποία εκπροσωπεί περισσότερους από 460 εκ των κορυφαίων αγώνων μεγάλων αποστάσεων στον κόσμο, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι το βραβείο Πράσινου Μαραθωνίου για το 2019 απονέμεται στον Μαραθώνιο Χiamen της Κίνας.









O ΣΕΓΑΣ, προκειμένου να διευκολύνει, ενημερώσει και καθοδηγήσει τους 60.000 και πλέον δρομείς, από την Ελλάδα και το εξωτερικό, οι οποίοι θα συμμετάσχουν στους αγώνες του 37ου Μαραθωνίου Αθήνας, στις 9-10 Νοεμβρίου 2019, έχει αναρτήσει μία σειρά από μπάνερς κατά μήκος των αγωνιστικών διαδρομών του μεγάλου εθνικού μας γεγονότος με την τεράστια διεθνή συμμετοχή.


segas.gr











sportsfeed.gr
Ο νικητής του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας του 2015 και ένας…



sportsfeed.gr
Τρέχοντας το 5αρι στο Μαραθώνιο, η Ισαβέλλα Κοσαχείλη θα…



sportsfeed.gr
Όπως αποκάλυψε το Sportsfeed, στο αθλητικό νομοσχέδιο του Λευτέρη…



sportsfeed.gr
Με την απόφαση ο μαραθώνιος ανδρών και γυναικών αλλά και οι αγώνες…



sportsfeed.gr
Σήκωσε πολλή σκόνη το θέμα με τις Ολυμπιακές Υποτροφίες. Ακόμα και…



sportsfeed.gr
Μια μεγάλη αθλήτρια που ήδη μας έχει απασχολήσει πάρα πολύ και στο…



sportsfeed.gr
Φούντωσαν οι φήμες στους διαδρόμους της βουλής ότι την Παρασκευή…



sportsfeed.gr
Οριστικοποιήθηκαν οι συμμετοχές για το Μαραθώνιο της Αθήνας με 34…



sportsfeed.gr
Με τον Σπύρο Καπράλο έχουμε διαφωνήσει σε αρκετά. Του έχουμε…



sportsfeed.gr
«Ονόματα δίνουν σε τυφώνες, όχι σε αυτονόητες πρωτοβουλίες της…



sportsfeed.gr
Η κυβερνήτης του Τόκιο και η οργανωτική επιτροπή των Ολυμπιακών…



sportsfeed.gr
Η Άλισον Φίλιξ είναι ζωντανός θρύλος του παγκόσμιου αθλητισμού και…

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου