Πέμπτη 9 Ιουλίου 2020




Το 10ο Διεθνές Μίτινγκ Αλμάτων, που διοργανώνει ο Φιλαθλητικός Σύλλογος Καλλιθέας σε συνεργασία με τον Δήμο Καλλιθέας θα γίνει την Τετάρτη 22 Ιουλίου 2020, με τη συμμετοχή κορυφαίων Ελλήνων αθλητών και αθλητριών.

Σκληρή δουλειά για την παρέα του Κένταυρου…

Ο προπονητής Γιώργος Μποτσκαριώβ είναι ο προπονητής πίσω από τις επιτυχίες και τα ρεκόρ των Οδυσσέα Μουζενίζη, Ελίνας Τζένκο, Τάσου Λατιφλάρι και Αναστασίας Ντραγκομίροβα.    Δύο αγόρια και δυό κορίτσια, σχετικά άγνωστοι στο πλατύ αθλητικό κοινό σε κάθε ευκαιρία φροντίζουν πότε ο ένας πότε ο άλλος, πότε δυό-δυό να κάνουν αισθητή την παρουσία τους. Ο Οδυσσέας Μουζενίδης, ο Τάσος Λατιφλάρι, η Ελίνα Τζένγκο και η Αναστασία Ντραγκομίροβα σε κάθε καλή αγωνιστική ευκαιρία φωνάζουν …μέσα στο γήπεδο. Κοντά τους βέβαια είναι κι άλλα ακόμα μικρότερα παιδιά που προπονούνται –με πολύ δύσκολες συνθήκες –  εκεί δίπλα τους, και θέλουν να τους μοιάσουν, ορισμένα ήδη έχουν αξιόλογες επιδόσεις.


Για μία ακόμη χρονιά η Καλαμάτα θα αποτελέσει πόλο έλξης κορυφαίων αθλητών και αθλητριών με αφορμή τη συμμετοχή τους στο μίτινγκ Παπαφλέσσεια.


 

Δεν είναι πρώτη φορά που ένα αγώνισμα στη χώρα μας είναι "γεμάτο" από ποιοτικούς αθλητές διαφορετικών ηλικιών, ωστόσο είναι πρώτη που ένα αγώνισμα διαθέτει - την ίδια χρονική περίοδο- αθλητές με επιδόσεις παγκόσμιας ακτινοβολίας, από την βάση έως την κορυφή.


 

Την πέμπτη καλύτερη βολή της καριέρας της πραγματοποίησε σήμερα η Χρυσούλα Αναγνωστοπούλου, στους αγώνες Κώστας Σπανίδης στη Θεσσαλονίκη.








ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ Α/Γ  ΕΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (3ος ΟΜΙΛΟΣ)  18-19.7.2020

Η  Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Θεσσαλονίκης  προκηρύσσει και διοργανώνει το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Στίβου ΑΝΔΡΩΝ – ΓΥΝΑΙΚΩΝ (3ος  Όμιλος) σύμφωνα με τους παρακάτω όρους:
  1. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ : ΣΑΒΒΑΤΟ-ΚΥΡΙΑΚΗ 18-19 ΙΟΥΛΙΟΥ 2020
  2. ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ : Εθνικό Καυτανζόγλειο Στάδιο Θεσσαλονίκης ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΑΝΔΡΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ EAS SEGAS 2020
ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Α-Γ eas segas

ΛΙΣΤΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Κ-16 2ος ΟΜΙΛΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΛΙΣΤΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Κ-16  2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΛΙΣΤΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ Κ16 – 2ος ΟΜΙΛΟΣ

Δυνατός όπως αναμενόταν ήταν ο αγώνας σφυροβολίας στο Φεστιβάλ ρίψεων, Μανώλης Μανωλόπουλος, στην Τρίπολη.



 
Περίπου ένα χρόνο από τον τελευταίο της αγώνα, η Ελίνα Τζένγκο επέστρεψε στη δράση στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.


 
Ολοκληρώθηκε η επεξεργασία των δηλώσεων συμμετοχής στους πέντε ομίλους του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κ16, το οποίο θα γίνει το Σαββατοκύριακο (10-11/7).


 
Ο Νικόλας Πολυχρονίου βρέθηκε σήμερα ακόμη πιο κοντά στο φράγμα των 80,00 μ. στη σφυροβολία Κ18.


 
Στο Καυτανζόγλειο στάδιο γίνονται σήμερα οι αγώνες ρίψεων "Κώστας Σπανίδης", στη μνήμη του κορυφαίου προπονητή ρίψεων, που έφυγε από τη ζωή ξαφνικά το 2010 έχοντας νωρίτερα χαράξει λαμπρή πορεία ως προπονητής, αλλά και τεχνικός διευθυντής της ομοσπονδίας. 


 
Την ασταμάτητή πορεία της συνεχίζει η Αναστασία Ντραγκομίροβα, που λίγες ημέρες από τη βολή στα 17,35 μ. στους Διασυλλογικούς Αγώνες, πέτυχε και πάλι επίδοση καλύτερη από το πανελλήνιο ρεκόρ Κ18.













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου