Πέμπτη 23 Ιουλίου 2020

Καλλιθέα: Ρεκόρ Κ20 η Καρύδη και καλές επιδόσεις



Για 10η φορά διεξήχθη -και παρά τις δυσκολίες φέτος- το meeting αλμάτων, στην Καλλιθέα, με καλές επιδόσεις κι ατομικά αλλά και πανελλήνιο ρεκόρ Κ20 από την Καρύδη.
 







-> Αποτελέσματα
Στο τελευταίο αγώνισμα του προγράμματος, το τριπλούν γυναικών, η Σπυριδούλα Καρύδη προσγειώθηκε στο 1ο της άλμα στα 14,12μ. και βελτίωσε τα 14μ. που είχε φτάσει πέρυσι, τέτοιες ημέρες, στη νίκη της στο Ευρωπαικό Κ20, ενώ πλέον είναι και στην 9η θέση διαχρονικά στο αγώνισμα. (-> All-time top-list)

Η αθλήτρια του Π.Σκορδίλη [μαζί στη φώτο] έκανε ακόμα 2 άλματα άκυρα και άλλο ένα χαμηλότερο (κι ενώ ο Πομάσκι της … έταξε κέρασμα αν ξεπερνούσε τα 14μ. σε εκείνο το άλμα) και θα συνεχίσει αγωνιστικά στα Παπαφλέσσεια και στα πανελλήνια Κ20 και Α/Γ & Κ23.
Η 18χρονη Μαρία Καβαλιέρου έκανε ατομικό με 12,86μ ενώ στο τελευταίο της άλμα ξεπέρασε και τα 13μ. κατά 1 εκατοστό αλλά ήταν άτυχη με τον άνεμο να είναι στα +2,1.

Την ίδια ώρα περίπου τελείωνε το επί κοντώ -που το πρόγραμμα είχε μόνο για τις γυναίκες- με την Ελένη Πόλακ να ξεπερνάει με την τρίτη τα 4,55μ. αλλά να μην τα καταφέρνει στα 4,65μ.
Πολύ καλη εμφάνιση από την 20χρονη Αριάδνη Αδαμοπούλου που ισοφάρισε το ατομικό της ρεκόρ, με 4,15μ. και προσπάθησε και για τα 4,25μ.
Στο ύψος η Αλίκη Βαγγέλη πέρασε με την τρίτη τα 1,83μ. (->video) πετυχαίνοντας ατομικό ρεκόρ, καθώς και τη νίκη στον αγώνα αφού Τατιάνα Γκούσιν και Marija Vukovic μετά τα 1,80μ. δεν τα κατάφεραν εκεί.
Η Ιωάννα Ζάκκα τελικά δεν ξεκίνησε τον αγώνα καθώς δεν αισθανόταν καλά.

Πιο πριν, στο αγώνισμα των ανδρών ο Αντώνης Μέρλος πέρασε τα 2,20μ. (->video) και στη συνέχεια προσπάθησε χωρίς επιτυχία στα 2,24μ. που θα ήταν ατομικό.

Στο μήκος ο Αλέξανδρος Περιστέρης είχε σταθερά μεγάλα άλματα, κάνοντας και κτά 1εκ. ατομκό ρεκόρ με 7,81μ. – ενώ είχε και 7,84μ. με ευνοικό άνω του επιτρεπτού.
Ο Παναγιώτης Μαντζουρογιάννης έκανε 7,72μ. με αρκετό ευνοικό και 7,58μ. με κανονικό άνεμο.

Στις γυναίκες όπου κυριάρχησαν τα άκυρα και χαρακτηριστικά στις 2 πρώτες προσπάθειες υπήρξε μονάχα ένα έγκυρο άλμα συνολικά, η Έφη Κολοκυθά είχε μόνο μια έγκυρη, στα 6,20μ. (+2,2) στον πρώτο της φετινό αγώνα και ξεπερνώντας κι ένα θέμα τραυματισμού.
Στο τριπλούν ανδρών στην αρχή του προγράμματος, ο Νίκος Ανδρικόπουλος έκανε 16,41μ. ενώ ο Δημήτρης Τσιάμης έμεινε στα 16,01μ.
Στους αγώνες ήταν για μια ακόμη χρονιά ο σπουδαίος Robert Emmiyan που με τον Μίλτο Τεντόγλου έκαναν την απονομή του μήκους ανδρών – ενώ η Νικόλ Κυριακοπούλου έκανε απονομή στο επί κοντώ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου