Δευτέρα 13 Ιουλίου 2020


Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ16 ολοκληρώνεται με τη διεξαγωγή του 5ου και τελευταίου ομίλου, ο οποίος θα φιλοξενηθεί σήμερα και αύριο στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά.



 
 
Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι συμμετοχές του Πανελληνίου Πρωταθλήματος 10.000 μ. Ανδρών - Γυναικών και Ανδρών- Γυναικών Κ23, που θα γίνει την Τετάρτη στο Άργος Ορεστικό.



Σεμινάρια της ΕΑΑ για “Gender Leadership” με γυναίκες


Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων της στην ειδική ενότητα “Women Leaders” όπου πρωτοπορεί, πραγματοποίησε σε συνεργασία με τις Εθνικές Ομοσπονδίες – Μέλη της, διαδικτυακά σεμινάρια, με θέμα “Gender Leadership” για το ρόλο και τη συμμετοχή της γυναίκας στον κλασικό Αθλητισμό, την ισότητα των δύο φύλων κ.α.
Στις 3/7 έγινε το πρώτο μέρος του σεμιναρίου, με ομιλήτρια την Αντιπρόεδρο του ΣΕΓΑΣ κ. Ξένια Αργειτάκη – και στις 10/7 ανάλογο με ομιλήτρια την κ. Μαριάννα Χαραλάμπους, Τεχνικό Στίβου της ΚΟΕΑΣ.














Ολοκληρώθηκαν σήμερα οι τέσσερις όμιλοι του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κ16. Η διοργάνωση θα συνεχιστεί αύριο και την Τρίτη με τον 5ο όμιλο, ο οποίος θα φιλοξενηθεί στον Άγιο Κοσμά.



 


Ολοκληρώθηκε στη Θεσσαλονίκη η πρώτη ημέρα του 2ου ομίλου του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κ16 με τη συμμετοχή αθλητών και αθλητριών από τη Θεσσαλονίκη, τη Θεσσαλία και τη Δυτική Μακεδονιά.




 


Στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά θα γίνει σήμερα και αύριο ο τέταρτος όμιλος του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κ16 για τα σωματεία από την Αθήνα, τα Δωδεκάνησα, τις Κυκλάδες και τη Λέσβο.



 


Οι τέσσερις από τους πέντε ομίλους του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κ16 διεξάγονται σήμερα και αύριο σε τέσσερις πόλεις της χώρας.


 


Ο ΣΕΓΑΣ με αφορμή δημοσίευμα της ιστοσελίδας SPORTSFEED, που αναφέρεται στο σωματείο Ελληνικός ΑΣ Ερμής 1877, αισθάνεται την υποχρέωση να ανακοινώσει τα εξής:



 



Σε πέντε ομίλους θα διεξαχθεί το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ16, το οποίο θα αποτελέσει μια γιορτή του στίβου με πρωταγωνιστές τους νεαρούς αθλητές και αθλήτριες της χώρας μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου