Κυριακή 7 Μαρτίου 2021

Κώστας Φιλιππίδης


ΑΚΑΣ: «Τι έκανε ο Λευτέρης Αυγενάκης για να στηριχθεί ο Μίλτος Τεντόγλου;» – Υποκρισία με τα… συγχαρητήρια! Τεντόγλου: Τότε θα γίνει η απονομή του χρυσού μεταλλίου Τεντόγλου: Από τις προπονήσεις για… «πλάκα», γράφει ιστορία (vid) Τεντόγλου για χρυσό μετάλλιο: «Δεν έκανα κάτι τρομερό!» Στίβος-Ευρωπαϊκό κλειστού: Ατομικό ρεκόρ, αλλά εκτός τελικού η Ζάκκα!

 

Ο Κώστας Ζήκος ολοκλήρωσε νωρίτερα από ότι θα ήθελε την παρουσία του στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού, αφού δεν προκρίθηκε στον τελικό των 60 μ. όπως ήταν ο στόχος του.

 

 

 

Η Ελισάβετ Πεσιρίδου ολοκλήρωσε σήμερα μια περίεργη σεζόν στη διάρκεια της οποίας δεν κατάφερε να πετύχει τις επιδόσεις που θα ήθελε, ωστόσο αποτέλεσε για εκείνη την επιστροφή στη δράση μετά τα προβλήματα της περσινής σεζόν.

 

 

 

Η Βούλα Παπαχρήστου ολοκλήρωσε με συνοπτικές διαδικασίες την παρουσία της στον προκριματικό του τριπλούν επιβεβαιώνοντάς την άριστη αγωνιστική της κατάσταση και την ετοιμότητα της ενόψει του αυριανού τελικού.

 

 

 

Ο Κώστας Φιλιππίδης συμμετείχε σήμερα για έβδομη φορά στην καριέρα του σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού.

 

 

 

Ο Κώστας Ζήκος ολοκλήρωσε με επιτυχία το πρώτο σκέλος της δουλειάς του, αφού προκρίθηκε με άνεση στον ημιτελικό των  60 μ., στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Τορούν.

 

 

 

Το έβδομο χρυσό μετάλλιο της χώρας μας στην ιστορία του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος κλειστού είναι από σήμερα στα χέρια του Μίλτου Τεντόγλου.

 

 

 

Δύο φορές άλλαξε...χέρια το χρυσό μετάλλιο στα 1.500 μ. των Ανδρών, το οποίο τελικά θα πάει στον Τζέικομπ Ινγκεμπρίτσεν (Νορβηγία).

 

 

 

Ο Μίλτος Τεντόγλου μέχρι σήμερα μας είχε συνηθίσει στα μεγάλα άλματα στις...τελευταίες προσπάθειες. Σήμερα έδειξε πως πολύ απλά είναι ικανός να αντιδρά ανάλογα με το τι επιβάλλουν οι συνθήκες.

 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου