Σάββατο 20 Μαρτίου 2021

Τρισδιάστατο εικονικό μουσείο για το στίβο

Η Παγκόσμια Ομοσπονδία ανακοίνωσε τη δημιουργία 3D virtual Μουσείου Κλασικού Αθλητισμού («MOWA» – Museum of World Athletics™  ) που είναι το πρώτο αποκλειστκά ψηφιακό αθλητικό μουσείο.

Οι επισκέπτες μπορούν να δουν κι αλληλεπιδράσουν σε μια διαδρομή της ιστορίας του στίβου και των Παγκοσμίων πρωωταθλημάτων, με πολλά highlight θρύλων του αθλήματος – και ανά Ήπειρο.

Οι Jesse Owens, Fanny Blankers-Koen, Paavo Nurmi, Irena Szewinska, Carl Lewis, Jan Zelezny, Marie-Jose Perec, Usain Bolt, Allyson Felix, είναι μεταξύ των αθλητών.

Ο πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Sebastian Coe είπε πως η MOWA είναι η τέλεια πλατφόρμα για να αναδείξει την εκτεταμένη κληρονομιά του κλασικού αθλητισμού, ένα θεμελιώδες άθλημα και το Νο.1 Ολυμπιακό άθλημα.

 

Σε εξέλιξη είναι μέσω τηλεδιάσκεψης στην πλατφόρμα ZOOM η Τακτική Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας με την παρουσία μέχρι στιγμής εκπροσώπων από 170 σωματεία όλης της χώρας, αριθμός πολύ μεγαλύτερος από τους 112, που απαιτούνταν για να προχωρήσει η Γενική Συνέλευση.

 

 

 


 

Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ στα 50 χλμ. βάδην, στο μίτινγκ του Ντούντιντσε στη Σλοβακία.

 

 

 


Ο απολογισμός και ισολογισμός του 2020 δημοσιεύθηκε και στάλθηκαν στα σωματεία μέλη της ομοσπονδίας.


 



Ολυμπιακοί αγώνες-στίβος: 10 Ρώσοι αθλητές πήραν άδεια να αγωνιστούν ως ανεξάρτητοι! Εκλογές ΣΕΓΑΣ: Και επίσημα 31 Μαρτίου η διεξαγωγή τους! 17-19 Μαρτίου θα διεξαχθεί  το παγκόσμιο κλειστού του Νανζίνγκ το 2023 Κελεσίδου: Έστειλε επιστολή στην εφορευτική επιτροπή για την τήρηση  του αδιάβλητου στις εκλογές του ΣΕΓΑΣ!

Σύμφωνα με το άρθρο 45 παρ. 4 του Ν. 4778/2021 (ΦΕΚ Α΄ 26/19.2.2021) Αρχαιρεσίες που έχουν προκηρυχθεί πριν την έναρξη ισχύος του νόμου αυτού εφ’ όσον πρόκειται να διεξαχθούν με την χρήση σύγχρονων μέσων Τ.Π.Ε., μπορούν να αναβληθούν με απόφαση του αρμοδίου καταστατικού οργάνου και να διεξαχθούν έως την 31 Μαρτίου 2021, κατά παρέκκλιση κάθε διαφορετικής καταστατικής ρύθμισης.

 


Ο Κωνσταντίνος Χρηστομάνος αποτελεί μια από τις πλέον ενδιαφέρουσες περιπτώσεις Ελλήνων του πνεύματος αλλά όπως θα διαβάσετε έχει και μια τρομερή ιστορία.


Υποψήφιος με την Αναγέννηση ο Γιάννης Κατσαρός! Gender Leadership: Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία στίβου για την ανάδειξη στελεχών ηγεσίας! Εκλογές – ΣΕΓΑΣ: Οι ανακοινώσεις της Αναγέννησης αποτελούν ομολογία ήττας – Μοναδική ελπίδα το «αντάρτικο» Υποψήφιος με την Αναγέννηση  ο Ανδρεάδης Αναγέννηση; Συνέλευση με τα σωματεία  στις 20 Μαρτίου! ΣΕΓΑΣ: Απίστευτες πρακτικές από την Αναγέννηση!
Βασίλης Σεβαστής: ΧΕΙΜΑΡΡΟΣ! «Μας έχει αποκλείσει οικονομικά ο κ. Αυγενάκης – Δεν έχει φραγμούς στις μεθόδους της η Αναγέννηση»!

 


Σύμφωνα με το άρθρο 45 παρ. 4 του Ν. 4778/2021 (ΦΕΚ Α΄ 26/19.2.2021) Αρχαιρεσίες που έχουν προκηρυχθεί πριν την έναρξη ισχύος του νόμου αυτού εφ’ όσον πρόκειται να διεξαχθούν με την χρήση σύγχρονων μέσων Τ.Π.Ε., μπορούν να αναβληθούν με απόφαση του αρμοδίου καταστατικού οργάνου και να διεξαχθούν έως την 31 Μαρτίου 2021, κατά παρέκκλιση κάθε διαφορετικής καταστατικής ρύθμισης.

 

 

 

 

 

 


 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Ε.Δ. ΤΟΥ ΚΑΥΤΑΝΖΟΓΛΕΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ

 
spsve

Αναστέλλουμε τη λειτουργία όλων των χώρων του Καυτανζογλείου Εθνικού Σταδίου από σήμερα Πέμπτη 18/03/21 και ώρα 14.00 μέχρι και την Κυριακή 21/03/2021 για την απαραίτητη απολύμανση και την  ιχνηλάτηση των επαφών των 2 επιβεβαιωμένων κρουσμάτων.

Ζητούμε την κατανόηση Σωματείων, αθλητών και πολιτών. Προτεραιότητά μας η διαφύλαξη της Δημόσιας Υγείας.

Σε περίπτωση που δοθούν επιπλέον οδηγίες από τον ΕΟΔΥ και την υγειονομική επιτροπή της ΓΓΑ θα σας ενημερώσουμε άμεσα.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων,

Εκ μέρους της Διεύθυνσης της Διοίκησης

ΚΑΥΤΑΝΖΟΓΛΕΙΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ

Προέκταση Αγίου Δημητρίου

τκ:54638 Θεσσαλονίκη

τηλ:2310200082- 2310205534

φαξ: 2310219719

info@kaftanzoglio.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου