Τρίτη 24 Αυγούστου 2021

 

 


 

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ20 του Ναϊρόμπι αποτελεί ήδη παρελθόν για τα μέλη της εθνικής μας ομάδας, που στο πενταήμερο της δράσης κατάφεραν να κάνουν μια σειρά από εξαιρετικές εμφανίσεις.

 

 

 

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκληρώθηκε για τα ελληνικά χρώματα το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ20, στο Ναϊρόμπι της Κένυας.

 

 


Η Κατερίνα Στεφανίδη συμμετείχε σήμερα στο Diamond League του Γιουτζίν, στο στάδιο όπου του χρόνου θα διεξαχθεί το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Κ20, ωστόσο δεν κατάφερε να συνδυάσει την παρουσία της με την εμφάνιση, που θα ήθελε.

 

 

Μία ακόμη καλή εμφάνιση πραγματοποίησε μέλος της εθνικής μας ομάδας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Ναϊρόμπι.

 

 

Η Έλλη -Ευτυχία Δεληγιάννη κατάφερε να πετύχει τη μεγαλύτερη μέχρι σήμερα επιτυχία της και να ολοκληρώσει με τον καλύτερο τρόπο, μια σεζόν, στην οποία έδειξε συνέπεια και αγωνιστική ωριμότητα.

 

 


Ο Ορέστης Ντουσάκης χάρισε στη χώρα μας το ασημένιο μετάλλιο στη σφυροβολία, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, που είναι σε εξέλιξη στο Ναϊρόμπι.

 

 

Η δουλειά που έκανε η ομάδα 4Χ100 μ. στη διάρκεια της σεζόν απέδωσε καρπούς, αφού η τετράδα με τους Κώστα Μιλιό, Γιάννη Καριοφύλλη, Γιάννη Γρανιτσιώτη και Νίκο Παναγιωτόπουλου τερμάτισε τρίτη στην δεύτερη ημιτελική σειρά με 40.13 βελτίωσε το πανελλήνιο ρεκόρ της κατηγορίας και προκρίθηκε στον τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Κ20.

 

 

 

Ο Δημήτρης Παυλίδης προκρίθηκε στον τελικό της δισκοβολίας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ20 στο Ναϊρόμπι, προσθέτοντας μία ακόμη καλή παρουσία για την ελληνική μας ομάδα στη διοργάνωση.

 

 

Η Αναστασία Αντωνοπούλου κατέλαβε την ένατη θέση στα 10.000 μ. βάδην στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ20 στο Ναϊρόμπι.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου