Δευτέρα 2 Αυγούστου 2021


Ο τελικός του επί κοντώ των Ανδρών κλέβει τις εντυπώσεις στην πέμπτη ημέρα των Αγώνων στο Τόκιο.

 

 


φωτογραφία: eurokinissi

Η Ραφαέλα Σπανουδάκη ολοκλήρωσε την παρουσία της στους 32ους Ολυμπιακούς με καλή παρουσία στην απόσταση των 200 μέτρων.

 

 

φωτογραφίες: eurokinissi

Στο στήθος του Μίλτου Τεντόγλου βρίσκεται από σήμερα το μεσημέρι το χρυσό μετάλλιο στο μήκος των Ανδρών, στους 32ους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

 

 

 


φωτογραφίες: eurokinissi
Το ένατο χρυσό της μετάλλιο σε Ολυμπιακούς Αγώνες κατέκτησε η χώρα μας χάρη στον Μίλτο Τεντόγλου στον τελικό του μήκους.

 

 


φωτογραφίες: eurokinissi

Τα λόγια του είναι σιγουρά. Δεν θα πει ποτέ κάτι που απέχει από την πραγματικότητα και δεν θα μπορεί να στηρίξει στον αγωνιστικό χώρο.

 

 


Ταλέντο, ικανότητα, αποφασιστικότητα και ψυχικά προσόντα συνθέτουν το προφίλ του Μίλτου Τεντόγλου, που από σήμερα είναι "χρυσός" Ολυμπιονίκης στο μήκος των Ανδρών με άλμα στα 8,41 μ. (0,1).

 

 

Καλή παρουσία πραγματοποίησε η Ραφαέλα Σπανουδάκη στον προκριματικό των 200 μέτρων στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

φωτογραφία: WA

Κάτι παραπάνω από συναρπαστική ήταν η τρίτη ημέρα των αγώνων στο Τόκιο με τους πρωταθλητές και τις πρωταθλήτριες των αλμάτων να κάνουν εντυπωσιακές εμφανίσεις.

 

 

Μεγάλο ελληνικό ενδιαφέρον έχει το πρόγραμμα της τέταρτης ημέρας των αγώνων στίβου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

 

 

 

Η χώρα μας έχει καταφέρει να πετύχει σπουδαίες διακρίσεις σε μεγάλες διοργανώσεις από αθλητές του μήκους, στις τελευταίες δύο δεκαετίας.

 

 

Λίγες μόλις ώρες έχουν απομείνει (Δευτέρα, 2/8 στις 04.20, ΕΡΤ2) για τον τελικό του μήκους, στους 32ους Ολυμπιακούς Αγώνες εκεί όπου υπάρχουν μεγάλες προσδοκίες για την κατάκτηση ενός μεταλλίου.

 

 

 

Έχουν περάσει περισσότερα από έξι χρόνια από το πρώτο μετάλλιο της Κατερίνας Στεφανίδη σε επίπεδο γυναικών σε μια μεγάλη διοργάνωση.

 


 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου