Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2021

Σέρρες: Ο ΣΤΙΒΟΣ Θρηνεί – «Έφυγε» ο προπονητής Γιάννης Φράγγογλου!!!


Σέρρες: Ο ΣΤΙΒΟΣ Θρηνεί – «Έφυγε» ο προπονητής Γιάννης Φράγγογλου!!!

Η Οικογένεια του Στίβου των Σερρών και όχι μόνο, θρηνεί, καθώς σήμερα Παρασκευή 3/12/2021 «Εφυγε» από την ζωή ο προπονητής του ΟΦΚΑ Σέρρες Γιάννης Φράγγογλου, σε ηλικία 56 ετών, χτυπημένος από επιπλοκές του κορωνοϊού.

 Το τελευταίο διάστημα νοσηλευόταν διασωληνωμένος στην ΜΕΘ του Νοσοκομείου της Αλεξανδρούπολης όπου είχε μεταφερθεί από το Νοσοκομείο Σερρών, που αρχικά είχε εισαχθεί όταν διαγνώστηκε με κορωνοϊό.

Να σημειωθεί πως πριν έναν μήνα είχε χάσει την μητερα του από επιπλοκές του κορωνοϊού.

Ο Γιάννης Φράγγογλου Καθηγητής Φυσικής Αγωγής ζούσε η οργανική του θέση ήταν στο Δημοτικό Σχολείο της Κάτω Ορεινής.

Προπονητής στον Αθλητικό Σύλλογο ΟΦΚΑ Σέρρες για πολλά χρόνια, έχει αναδείξει δεκάδες αθλητές και αθλήτριες που εξελίχθηκαν σε πρωταθλητές στις ρίψεις (Δίσκοβολία, σφαιροβολία) όπου ήταν και η ειδικότητά του.

Ο γιός του Γιώργος Φράγγογλου είναι πρωταθλητής στο άλμα εις ύψος.

Τελευταία του εμφάνιση στον φετινό Αγιασμό του Συλλόγου ΟΦΚΑ Σέρρες για την έναρξη της νέας αγωνιστικής χρονιάς στις 30 Οκτωβρίου 2021, απ’ όπου είναι και οι φωτογραφίες  

ΟΦΚΑ Σέρρες: ΘΡΗΝΟΣ

Η οικογένεια του ΟΦΚΑ, συντετριμμένη, θρηνεί το χαμό του Γιάννη Φράγγογλου.
Έφυγε ο αγαπημένος φίλος μας, ο άξιος προπονητής μας, ο πολύτιμος συνεργάτης μας, ο παιδαγωγός των αθλητών μας, ο καλός συνάδελφός μας, ο δικός μας γίγαντας, ο Γιάννης μας.
Ο δάσκαλος τους ήθους και της τιμιότητας. Η κολόνα του ΟΦΚΑ από την ημέρα της ίδρυσης του.
Δεν υπάρχουν λόγια.

Ο Γιάννης Λιούμπας Ταμίας του ΣΕΓΑΣ δήλωσε χαρακτηριστικά:

 Δεν πονάω τόσο για το ότι έχασα ένα αγαπητό φίλο, πονάω γιατί όλη η αθλητική οικογένεια , πόλη μας, έχασε έναν μεγάλο δάσκαλο Καλό ταξίδι Γιάννη

Ο ΓΣ Σέρρες’93 σε ανακοίνωσή του αναφέρει

Με βαθιά θλίψη πληροφορηθήκαμε τον θάνατο του Σερραίου προπονητή ρίψεων Γιάννη Φράγγογλου. Ο Γ.Σ. Σέρρες ’93 εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει

Μπάμπης Σαρηβασιλείου (προπονητής στον ΟΦΚΑ): Η τελευταία βολή του Γιάννη

Τα λόγια περισσεύουν, τα δάκρυα στερεύουν.
Ο Γιάννης μας, ο δίμετρος γίγαντας της καλοσύνης, της αλήθειας, της προσφοράς.
Ο αγαπημένος φίλος, συνάδελφος γυμναστής, συνοδοιπόρος στον ΟΦΚΑ μας, εδώ και σαράντα χρόνια
Ο αγνός παιδαγωγός, ο αγωνιστής των σταδίων, ο δημιουργός των πρωταθλητών.
Φεύγει για το μεγάλο ταξίδι. Κενό ανεκπλήρωτο.
Αφήνει πολύτιμη παρακαταθήκη στην οικογένειά του, στους αγαπημένους του αθλητές και σε όλους εμάς που τον ζήσαμε και τον αγαπήσαμε, την αξιοσύνη του, την εργατικότητά του και το απαράμιλλο ήθος του.

Γιάννης Γεννίκης (πατέρας των αδερφών Γεννίκη)

Γιάννη μου για μένα ήσουν αδερφός ήσουν οικογένεια ήσουν ο πνευματικός πατέρας των παιδιών μου . Έζησες τα παιδιά μου πιο πολύ από μένα και την Αντιγόνη τους έμαθες να παλεύουν να προσπαθούν και να αγωνίζονται σκληρά για την επίτευξη των στόχων τους.

Ήσουν μαζί τους και στις χαρές και στις διακρίσεις αλλά ταυτόχρονα και στις αποτυχίες γιατί όταν αγωνίζεσαι δεν έρχονται όλα τα πράγματα όπως τα περιμένεις. Ήσουν το πρότυπο για τα παιδιά μου ήσουν ένα βουνό ένας τεράστιος βράχος που έδειχνε ότι δεν μπορεί να τον αγγίξει τίποτα και κανένας. Δεν θυμάμαι να έλειψες ποτέ από το παγκάκι σου ή αλλιώς το γραφείο σου θα έλεγα γιατί αυτό ήτανε είτε είχε 40 βαθμούς το καλοκαίρι είτε είχε -10 βαθμούς το χειμώνα ο Γιάννης ήταν πάντα εκεί να βλέπει και να καθοδηγεί τα παιδιά του.

Δυστυχώς αγαπημένε μου Γιάννη δεν προλάβαμε να σε ευχαριστήσουμε ούτε καν να σε αποχαιρετήσουμε για όλα αυτά που έκανες και για μας και για όλη την κοινωνία γιατί έφυγες με τον πιο άδοξο τρόπο.

Θέλω να ξέρεις ότι αυτή η μέρα αυτή η ημερομηνία 312 2021 θα είναι σταθμός για μένα και την οικογένειά μου για όσα χρόνια ζήσουμε από δω και πέρα.

Καλό ταξίδι αδερφέ μου και να σαι σίγουρος ότι η μορφή ο χαρακτήρας σου και η καρδιά σου θα μείνουν στη μνήμη μας ανεξίτιλα για πάντα. Σε ευχαριστώ για όλα.

Μία ακόμη μεγάλη απώλεια μετράει η οικογένεια του στίβου, αφού έφυγε από τη ζωή ο προπονητής και εκπαιδευτικός Γιάννης Φράγγογλου.

ΣΥΛΛΥΠΗΤΉΡΙΑ ΤΟΥ ΣΕΓΑΣ

Ο έμπειρος τεχνικός με το προπονητικό του έργο είχε αναδείξει πολλούς αθλητές των ριπτικών αγωνισμάτων, ενώ εξίσου σπουδαίο ήταν και το εκπαιδευτικό του έργο στα σχολεία της ευρύτερης περιοχής.

Η απώλεια του γέμισε θλίψη την κοινωνία των Σερρών, αλλά και της οικογένειας του ελληνικού στίβου, που έχασε έναν σπουδαίο άνθρωπο.

Η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα και σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο της Ομοσπονδίας εκφράζουν τα βαθιά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του εκλιπόντα.

Πασχάλης Γκουγκούδης προπονητής ρίψεων του ΓΑΣ Βισάλτη Νιγρίτας

Τα λόγια είναι περιττά!!! Καλό παράδεισο πολυαγαπημένε μου προπονητή-πατέρα!!! Ήσουν πάντα δίπλα μου και μου έμαθες τα πάντα!!! Ότι και να πω είναι λίγο πραγματικά!! Απλά σ ευχαριστώ πολύ για όλα!!!! Δεν θα σε ξεχάσω ποτέ!!!

Στέλιος Λιουλιος Αθλητής Ρίψεων ΜΓΣ Πανσερραϊκός ΑμεΑ

Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψω αυτή την απώλεια και το ποσό στεναχωρημένος νιώθω έφυγε από τη ζωή ένας άνθρωπος πρότυπο για όλους εμάς που είμασταν κοντά του ήταν τιμή για εμενα που τον είχα κοντά μου που γνώρισα αυτόν τον άνθρωπο και μετά προπονητή δεν θα ειπάρξη ξανά τέτοιος άνθρωπος ελπίζω κάποια στιγμή να μπορέσω να φτάσω αυτό τον άνθρωπο-προπονητή καλό ταξίδι κοουτς (Γιάννης Φραγκογλου) 

Σύνδεσμος προπονητών Στίβου Β.Ελλάδας

Ο Σύνδεσμος προπονητών Στίβου Β.Ελλάδας εκφράζει την βαθιά του θλίψη για τον θάνατο του προπονητή Γίαννη Φράγγογλου καθώς επίσης και τα συλλυπητήριά του στην οικογένειά του. Καλό παράδεισο Γιάννη.

Η κηδεία του θα γίνει σήμερα (Σάββατο, 4/12) στις 15.30 στο δεύτερο νεκροταφείο Σερρών.

Ο anexartitos.gr εκφράζει τα συλλυπητήρια στους οικείους του

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου